Tumma

LEVELI #39 - Päivi Räsänen | PODCAST 

Tilaa
Näkymät 64 t.
99% 18 000 50

Vieraana kansanedustaja, lääkäri ja kirjailija, Päivi Räsänen!
0:00 intro
1:25 Mitä kuuluu?
3:40 miten tulit uskoon?
13:16 Onko ristiriitaa olla lääkäri ja kristitty samaan aikaan?
14:30 Aborttikeskustelu
29:05 Äiti ja isä tasapaino lapselle
33:10 i$lam vs kristinusko tekopyhyys
35:55 Miksi kirkko ei tue päiviä?
37:20 Junnu puhuu vapaamuurareista kirkon sisällä
39:40 uskonto ja sanavapaus
44:00 Media puolueellisuus
46:40 mikä on Ihmisoikeus
51:35 Lopunajat
54:35 raamattu sisällönmuutos salaliitto
1:00:50 Uskonnon hyvät puolet
1:04:10 Kieltomeme xD
1:05:00 TRUMP
1:06:50 Rokotteet
1:10:00 Koulukiusaus
1:16:05 Sukupuolenkorjaus katumukset
1:20:40 Päivin poliisitutkinnat
1:32:00 raijan korruptio
1:38:00 pohdintoja

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 0   
Some guy
Some guy 10 päivää sitten
Päivi on homokammoinen rasisti, mut en silti hyväksy tuomiota. Kyl keskiaikasta, sivistymätöntä paskanjauhantaakin maailmaan mahtuu. 😊
CHOSEN TWO
CHOSEN TWO 26 päivää sitten
Vieraana kansanedustaja, lääkäri ja kirjailija, Päivi Räsänen!
PahaLukki
PahaLukki Uukausi sitten
Vaikee sanoo onko tämä vai Tynkkysen haastattelu paras, mutta tosi hyvää settiä.
Ilpo Suvitaival
Ilpo Suvitaival Uukausi sitten
Päivi puolustaa Jumlan Sanaa. Mikään ei mene Jumalan Sanan yli. Surkea on sananvapauden tila Suomessa.
Mansen Mies
Mansen Mies Uukausi sitten
3 kiihottelua Päivillä. Tai siis Raija-tädin miälestä
Almighty Bunny
Almighty Bunny Uukausi sitten
Päiviltä on päässyt unohtumaan tärkeä raamatun sana. 1. Kor. 14:34-35 "Olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnan kokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Tim. 2:11-12 "Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. 1. Kor. 11:7-10 "Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia. Sillä mies ei ole alkuisin vaimosta, vaan vaimo miehestä; eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten. Sen tähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.
Almighty Bunny
Almighty Bunny Uukausi sitten
@Gibbon Päivi kyllä poimii raamatusta ne kohdat mitkä sopii hänen näkemyksiinsä ja elämäänsä, mutta näyttää unohtuvan sitten nämä kohdat mitkä eivät sovi hänen näkemyksiinsä! Jos raamattua on jumalan sana niin päivi on siihen nähden syntinen pakana, mutta kristityt ovat läpeensä tekopyhiä näissä asioissa ja tulkitsevat raamattua niinkuin lystäävät.
Gibbon
Gibbon Uukausi sitten
Selitä
Inspektor Insomnia
Inspektor Insomnia Uukausi sitten
Päivi on ykkönen 🥴
Kai Ruotimo
Kai Ruotimo 2 kuukautta sitten
Ottamatta kantaa mihinkään muuhun on niin, että Päivi Räsänen on eduskunnan ylivertaisesti rohkein ihminen. Tosin eduskunta on pelkurien akatemia kuten kirkkolaitoskin, mutta vaikka huomioisi minkä julkisen yhteisön tahansa, voi Päivi Räsäselle antaa mielestäni rohkeudesta korkeimman arvomerkin, sillä hänen ajamiensa asioiden etulinjassa hän on aikalailla yksin ja ottaa vastaan iskuja (myös piispoilta) , joita harva kestäisi yhtä uskollisesti.
Eerik
Eerik 2 kuukautta sitten
Päivi on hieno ihminen. Rohkea veto suostua tähän.
Seppo Myllynen
Seppo Myllynen 2 kuukautta sitten
Järkyttävää tietoa mutta.kiitos
Mambojambo
Mambojambo 2 kuukautta sitten
Olipa hyvää keskustelua ja itsellä ollut aivan erilainen käsitys Päivistä. Median kuvaama kuva Päivistä ei ole yhtään sellainen mitä tästä haastattelusta sain. Jatkossa on enemmän sympatiaa Päiviä kohtaan. Leveli on kova, kun tuo erilaisia vieraita ja antaa haastateltavan puhua rauhassa eikä öyhötä päälle kuten normaalisti median edustajat.
MrKhainui
MrKhainui 3 kuukautta sitten
Päivi on ihana täti ❤️
futsinen
futsinen 3 kuukautta sitten
Olipa mielenkiintoista tietää, että evlut kirkossa on nimenomaan rappareita papistossa ja katolilaisessa ei! Todella ratkaiseva tieto.
Jay Maw
Jay Maw 3 kuukautta sitten
Fiksu nainen joka puhuu asiaa. Tuohon rokotevastasuus asiaan suosittelen häntä kyllä perehtymään, kuten myös sirutukseen.
Eepi Honkanen
Eepi Honkanen 3 kuukautta sitten
Kappas, ihminen se Päivikin näyttää olevan.
Matkapete Albania
Matkapete Albania 5 kuukautta sitten
😎😎😎🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Jesa ja Hese
Jesa ja Hese 5 kuukautta sitten
Voi vitsi, ukkelit, NIIN hieno veto, ei kiellettyjä aiheita, avointa asennetta, paljon keskinäistä respectiä. Tää on vuoden mediateko!
VP J
VP J 6 kuukautta sitten
Muutti näkemystä Päivistä paaljon positiivisemmaks. Epäselväksi jäi kantasolututkinnat 👀
VP J
VP J 6 kuukautta sitten
Voimia Päiville oikeudenkäynteihin ja kuulusteluihin, mikäli tämän näet. Pidä kiinni periaatteesta ja näytä mallia sanavapauden puolesta ❤
yellowsalad :3
yellowsalad :3 6 kuukautta sitten
Kuka muistaa Päivi Räsänen muuttaa Lappiin
mauwaus
mauwaus 6 kuukautta sitten
Hyvä ja asiallinen haastattelu!
Elmeri A
Elmeri A 6 kuukautta sitten
Päivi on älykäs ihminen vaikka en kaikkea ymmärräkkään.
Putkis 0132
Putkis 0132 6 kuukautta sitten
Lukekaa kirja; Pelkään mutta en pakene. Kiitos paljon.
Paper Bag Mask
Paper Bag Mask 6 kuukautta sitten
"jos olet olemassa niin tule elämääni" eise noin toimi
kaikuluotain
kaikuluotain 6 kuukautta sitten
Raija Toiviainen ei ole uskottava toivon mukaan olet ensikin vaaleissa ehdolla rakennetaan persut + Kd + joku muu yli 55% enenmistö vaalien jälkeen, ei mulla muuta Sauli ja Raija eivät kuulu Suomeen
Juhani Starczewski
Juhani Starczewski 6 kuukautta sitten
Ma 7.12. klo 20.00 MOT Meitä ette rokota Yle TV1 MOT ohjelman tekemä videohaastattelu minun suhtautumisestani koronavirusrokotteeseen kesti noin 40 minuuttia ja televisiossa näytettävä ohjelma kestää 30 minuuttia. Ohjelmaan on haastateltu useita ihmisiä, joten se mitä minun sanomisistani tullaan näyttämään ei voi olla kovin pitkä. Nyt täytyy olla kuitenkin tyytyväinen siihen, että pääsin mukaan ohjelmaan ja sain sanoa sen mihin ja miten uskon. Riippumatta siitä millä tavalla se minun lyhyt osuuteni tullaan näyttämään ja tuleeko siitä esille ihan oikea näkökulma, niin minulla on tulevina päivinä (ensi viikolla) lisää kerrottavaa tästä, mutta koska se ei ole vielä ajankohtaista, niin en sitä nyt vielä tuo esille. Jos olet kiinnostunut tästä asiasta, niin jää seuraamaan tilannetta, sillä tämän asian tiimoilta tulet kuulemaan vielä lisää todella mielenkiintoisia uutisia, sen jälkeen kunhan ohjelma on ensin tullut ulos TV:stä. Ma 7.12. klo 20.00 MOT Meitä ette rokotaYle TV1 areena.yle.fi/tv/ohjelmat/30-1718?t=tulossa&fbclid=IwAR1529HwRaYl3pmhrLvTFnRnGGcroxvamlGX0uohOF_VFVOC5kURNmOy248 SINIRISTILIPPUMME! www.adressit.com/raamattumarssi
Solnesko Misonok
Solnesko Misonok 6 kuukautta sitten
Tuo hyypiö on todellisuudessa niin kaukana Jeesuksen opetuksesta kuin itä on lännestä. Fariseus sanan karkeimmassa merkityksessään.
Aps
Aps 6 kuukautta sitten
Levellille oma uutis sivusto
Susanna JustMe
Susanna JustMe 6 kuukautta sitten
Hyvä haastattelu kerrassaan! Antavat haastateltavan puhua asiansa rauhassa, eivätkä tunge omia mielipiteitään tyrmätäkseen haastateltavaa, kuten olen moneen kertaan nähnyt ja kuullut. Ammattitaitoista haastattelutyötä ja ihana Päivi Räsänen.
Jukka_I_AM
Jukka_I_AM 7 kuukautta sitten
Päivi tosiaan puhuu aina johdonmukaisesti raamatun oppien mukaan. Jos raamatun opit tuntuu pahoilta ja vääriltä, niin kannattaa erota kirkosta ja etsiä totuutta muualta ja täysin vapaana. Niin teen itse ja toivon, että yhä useampi jättää kirkon opit taakseen. Raamattu on kuitenkin erehtyväisten ja suuri egoisten MIESTEN kirjottama ja muokkaama kirja, joten se ei todellakaan kerro totuutta elämästä. Totuuden siemeniä raamatussa varmaan on, kuten se toteamus, että Jumala on rakkaus.
Adrienne Liina
Adrienne Liina 7 kuukautta sitten
Abortti 17vuotta sitten, sen jälkeen 2 raskautta ja 2 tervettä poikaa. Katumus ei poistu koskaan abortista vaikka sitä millä järkeilis. Mielummin adoptio jos ei halua pitää kuin abortti. Kattokaa mrc-5, tulevas az:n piikissä.
Santeri ii
Santeri ii 7 kuukautta sitten
Päivillähän on terveet arvot.massamedia vääristänyt tuotakin ihmistä
tukemies
tukemies 7 kuukautta sitten
Ei vittu, Päivi Räsänen :DDD
Pekka Karjalainen
Pekka Karjalainen 7 kuukautta sitten
Olin 7 kertaa vankilassa, näistä 1.n Ruotsissa. Huume/päihde ja rikostierteestä vapautti Jeesus. Iänkaikkinen elämä on lupaus joka kantaa ja Jeesus antaa voiman elää niinkuin Raamattu kehottaa. Joh. 3. 16 🌹
Peder reevil
Peder reevil 7 kuukautta sitten
Tää levelin tyyli kuunnella ja jakaa erilaisia näkemyksiä sekä arvoja on harvinaislaatuista journalismia joka osoittaa että kun antaa tilaa mielipiteille, ja kuuntelee mitä toisella sanomista niin saatetaan ymmärtää toisiamme hieman paremmin.
Maarit Haapapuro
Maarit Haapapuro 7 kuukautta sitten
Ihan hirvittää, että mihin asti tämä kaikki hulluus vielä etenee ja lopulta jää nuorten käsiin väännettäviksi!! Onneksi nuoret ovat tervepäisiä ainakin haluan uskoa niin, että he haluavat säilyttää oman maansa ja kansansa eikä ole antamassa maataan pois. Nyt on jo aivan selvääkin selvemmin nähty mihin tämä vihervassareiden seinähullu politiikka on johtanut. Sellainen monikulttuurisuus jossa on vastakkain länsimaat ja islam eivät voi koskaan elää yhdessä se on mahdotonta. Tämä tie islamisaation leviäminen vie lopulta sotaan koska kaikki arvot ja lait ja koko elämänkatsomus ovat niin kaukana toisistaan. Kyllä tytöt saavat olla edelleen vapaita elämään ja pukeutumaan kesällä ihan miten haluavat ilman pelkoa tulla raiskatuksi porukalla!! Eikä heitä pakoteta kulkemaan jätesäkissä!!! Meillä on hieno maa ei anneta sitä pois!! Toivon todella, ettei myös meillä vielä tulla ampumaan ihmisiä kaduilla.
Kalevi Savolainen
Kalevi Savolainen 7 kuukautta sitten
.Jyväskylän Sepänkeskuksen Reaktori-salissa 20.10.2019 pidetyn tilaisuuden tallenne on kuunneltavissa tällä sivulla. Tilaisuuden juontaa Heikki Elonheimo ja alustajana toimii Jukka Davidsson. www.jarviradio.fi/yksilo-vailla-perustuslain-suojaa/?fbclid=IwAR0Vcy107DklguwGF4_EQESSherttwFTPvwPgof2s0Ey5xYZL85LZPtKFrA
Hoopyy
Hoopyy 7 kuukautta sitten
Olen varmasti Räsäsen kanssa monesta asiasta eri mieltä, mutta tätä haastattelutyyliä on pakko arvostaa. Kysytään kysymyksiä ja oikeasti kuunnellaan mitä sieltä vastataan, eikä pelkästään heitetä valmiiksi suunniteltuja vasta argumentteja päälle. Tälle Entuuudestaan tuntemattomalle podcastille 5/5.
annemirjami
annemirjami 7 kuukautta sitten
Samaa mieltä. Tämä juuri on podcastissanne parasta!
Pen
Pen 7 kuukautta sitten
Päivillä on se oma vakaumus ja sitä kunnioitan. Mutta millä ihmeellä Päivi tulee sanomaan muille miten näitten pitäis käyttäytyä tai edustaa itseään kunhan eivät riko lakia? Se raamattukin on vain ihmisten sepustus, ja on tietysti jokaisen oma asia uskooko siihen ja sen sanomaan. Onhan niin, että mikään ei ole tappanut ihmisiä kuin uskontojen sodat kautta vuosisatojen, eikä sille loppua näy. Pitäkööt uskovaiset oman uskonsa sisällään ja antakoot tilaa muiden olla rauhassa. Täällä on jo tarpeeksi uskontojen uhreja. Itse olen aina uskonut vain itseeni. Tasapainoinen itsensä kanssa sinut oleva ei tarvitse ulkopuolista viemään ajatuksiaan ja toimiaan kuin pässiä narussa. Joku kyllä mättää kun on tarve antautua tuollaiseen.Niinpä.
Topsiekku
Topsiekku 8 kuukautta sitten
38 ja raamattu kansalle ja biblia ne arvostetuimmat käännökset. 38 ehkä eniten käytössä. 92 käännöstä monikaan ei arvosta vaikka kirkko sitä käyttääkin.
Topsiekku
Topsiekku 8 kuukautta sitten
Kuuluu hiljaa.
Topsiekku
Topsiekku 8 kuukautta sitten
Mä ajattelen niin että jos mietitään tuota miks kristinuskoa kohtaan hyökätään ni se on juurikin se että se on totuus. Ja totuus aina joko ihastuttaa tai vihastuttaa. Mutta jos uskot johonki humpuukiin ni ei mitään reaktiota. Totuus aina kirpaisee. Siksi harha uskonnot ei aiheuta samaa reaktiota. Jos mietitään monia uuden testamentin päähenkilöitä ni marttyyrina lähtivät täältä. Näin se valitettavasti on. Eli ainahan se ihmisille kelpaa jos silitellään myötäkarvaan mutta totuus omasta sydämestä voi olla vaikea kohdata.
Sakke00
Sakke00 3 kuukautta sitten
Koska te käytätte "totuuttanne" muiden ihmisen halveksuntaan, niin pakosti joudumme puolustuskannalle.
mixlllllll
mixlllllll 7 kuukautta sitten
Miksi juuri sinun uskontosi olisi se ainoa totuus?
paivi bleem
paivi bleem 8 kuukautta sitten
Olen 76 vuotias ja juuri otin flunssarokotteen, mutta Covid rokotus on taysin kyseenalainen.., Covid on flunssa, josta normaali ihminen tervehtyy 98% en ota rokotusta!
paivi bleem
paivi bleem 8 kuukautta sitten
Taalta Calgarista, olen seurannut tarinaasi ja rukoillut koko tilanteen puolesta. Kaikki mita kerroit on totta ja pysy rohkeana.
Petteri Punakuono
Petteri Punakuono 8 kuukautta sitten
😎😎😎😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😎😎😎😎😎😎😎
enitenveli
enitenveli 8 kuukautta sitten
Älkää kukaan koskaan tehkö aborttia se on murha mitä kadutte varmasti
Alfasaurus
Alfasaurus 8 kuukautta sitten
Osaatte kyllä tehdä näitä podcasteja! Lisää vieraita erilaisia ihmisiä, tässä on potentiaalia tulla suomen mielenkiintoisin podcast
Helena Lindgren
Helena Lindgren 8 kuukautta sitten
Kiitos Päivi Räsänen olet oikeassa 🙏🌹❤
Juhani Nokelainen
Juhani Nokelainen 8 kuukautta sitten
Nykyinen paavi on vapaamuurari.
Almighty Bunny
Almighty Bunny 8 kuukautta sitten
Nainen vaietkoon seurakunnassa sanoo raamattu.
Jesus Saves Sinners
Jesus Saves Sinners 8 kuukautta sitten
fiplace.info/loft/videot/gZt3aJ5uyK3Kgaw
Juhani Starczewski
Juhani Starczewski 8 kuukautta sitten
Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala. facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157845388138262 Jos miehellä on päähine - myssy, kipa, hattu tms. - päässään, kun hän rukoilee tai profetoi, hän HÄPÄISEE päänsä eli MESSIAAN. Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän HÄPÄISEE päänsä eli MIEHENSÄ, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois. Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä HÄPEÄLLÄ karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan. Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa pitkät hiuksensa eli huntunsa. Mutta jos kerran hiusten/hunnun leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä. MIEHEN ei pidä peittää päätään, koska hän on JUMALAN KUVA ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden. 1. Korinttolaiskirje 11 Pään peittäminen jumalanpalveluksessa raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kor.+11%3A1&rnd=1601960027471 + Saarakin oli kuuliainen Abrahamille ja kutsui häntä HERRAKSI. Ja Saaran tyttäriä tekin olette, kun teette hyvää ettekä anna minkään uhkailun pelottaa itseänne. Samoin te, miehet, eläkää vaimonne kanssa ymmärtäväisesti, muistaen, että hän on HEIKOMPI OSAPUOLI. Osoittakaa hänelle kunnioitusta, sillä hän on yhtä lailla armon ja elämän perillinen. Näin ei mikään tule esteeksi rukouksillenne. 1 Pietari 3 raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Piet.+3%3A1&rnd=1602051271127 + Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset Herrassa, sillä se on oikein. "Kunnioita isääsi ja äitiäsi" -tämä on ensimmäinen käsky, jota seuraa lupaus- "että menestyisit ja kauan eläisit maan päällä". Efesolaiskirje 6 Lapset ja vanhemmat raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ef.+6%3A1&rnd=1601966852540 + 5. KÄSKY: Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa. raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Moos.+20%3A1&rnd=1602051332386 + Uskova Vaimo peitätkö vai häpäisetkö pääsi -> miehesi -> Jumalanpalveluksessa rukoillessa ja profetoidessa?! www.adressit.com/uskova_vaimo_peitatko_vai_hapaisetko_paasi__-miehesi-__jumalanpalveluksessa_rukoillessa_ja_profetoidessa + JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ KAIKILLE 200 KANSANEDUSTAJALLE 23.4.2019 facebook.com/photo.php?fbid=10157845512503262&set=a.46386128261&type=3&theater + RAAMATTUMARSSIT -> VUODESTA 2014 ALKAEN -> JATKUVAT JYVÄSKYLÄSSÄ JA KOKO SUOMESSA 2020 -> Klikkaa, lue ja allekirjoita: www.adressit.com/raamattumarssi +
Marja-Liisa Terzis
Marja-Liisa Terzis 8 kuukautta sitten
Tämähän on ihan uskomatonta! Tälläista oli joskus keskiajalla noitavainot !! Tälläinen valtakunnansyytäjä ,Voi kauhistus!!!
MVD JEYSON
MVD JEYSON 8 kuukautta sitten
Ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa jokaiselle tässä jaksossa!
jari ailio
jari ailio 8 kuukautta sitten
Kiva kuunnella järkeviä ajatuksia, vaikka kaikista en ole samaa mieltä. Tykkään ihmisestä, joka osaa vastata kysymyksiin. Mahtava kanava, tilattu nyt.
Juho Hirvelä
Juho Hirvelä 8 kuukautta sitten
Juha Ahvio vieraaksi!
Videoforum
Videoforum 8 kuukautta sitten
Hyvä pointti tuo kuinka kirkko ei tue päiviä. En itse ole uskovainen enää, mutta kuuluin kirkkoon vielä vuosi sitten. Miksi kuuluisin kirkkoon joka ei puolusta aatetovereitaan tai edes omaa sanomaa? Sellasta tekopyhyyttä kirkon sisällä.
Astrid.
Astrid. 8 kuukautta sitten
Kirkko ei voi pelastaa ketään ,Vaan Jeesus pelastaa kun uskoo häneen.Jeesuksen takaisin tulo on todella lähellä,ajan merkit viittaa siihen ja Kristittyjen vainot ovat alkaneet, Raamatun kirjoitusten mukaan.Kun rakastuu Jeesukseen niin haluaa taivaaseen hänen lo.Ethän ystävä tahdo jäädä tänne tänne tuskaan ja vaivaan ilman pelastusta.
Astrid.
Astrid. 8 kuukautta sitten
Raamatun Sanaan voi luottaa,siitä ei katoa viimeinenkään piirto. Suosittelen lukemaan Ilmestyskirja 22 luku ja erikoisesti Ilm.22:18-21 /Luota ja usko Jeesukseen koska hän on uskon alkaja ja täyttäjä ,hän ei petä eikä hylkää ,hän rakastaa sinua. 🙏✝️
Katriina Reponen
Katriina Reponen 8 kuukautta sitten
Ihan parasta keskustelua #sananvapaus
Aki
Aki 8 kuukautta sitten
Rokotuksiin liittyen... Massachusetts Institute of Technology (MIT) on kehitellyt "mikroneula"rokotteen mukana ihoon annettavaa “näkymätön tatuointi” -identiteettitunnistetta (An Invisible Quantum Dot 'Tattoo'), josta voitaisiin älypuhelimeen liitettävän erityisen sovelluksen ja filtterin avulla lukea iholta, onko lapsi rokotettu. Tutkijoilla on ollut haaveena myös lisädatan saaminen näihin ihotunnisteisiin sekä lopulta injektoida myös sensoreita, joista voitaisiin lukea erilaista yksilön terveyteen liittyvää dataa. Ei ole yllätys, että The Bill and Melinda Gates Foundation on rahoittanut tätäkin tutkimusta. www.sciencealert.com/an-invisible-quantum-dot-tattoo-is-being-suggested-to-id-vaccinated-kids www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/ bioengineering.rice.edu/news/quantum-dot-tattoos-hold-vaccination-record stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162 ID2020:n vuonna 2018 julkistama artikkeli ”Immunization: An entry point for digital identity”, jossa kirjoitetaan mm. lasten digitaalisen identifikaation/tunnistamisen systeemeistä ja niiden kehittämisen tärkeydestä: medium.com/id2020/immunization-an-entry-point-for-digital-identity-ea37d9c3b77e "One of the biggest needs is for affordable, secure digital identification systems that can store a child’s medical history, and that can be accessed even in places without reliable electricity. That might seem a tall order, but it is both achievable and necessary." Päivi Räsäsen olisi syytä ensitilassa perehtyä mm. uskonsisarensa, Suomessakin luennoineen, lääkäri Suzanne Humphriesin luentoihin ja syvälliseen asiantuntemukseen rokotekeskustelussa. fiplace.info/number/CqmzJIoo52a7bqxCuuZSIw Mielenkiintoista luettavaa kristityille, jotka vastustavat aborttia, mutta saattavat samalla kannattaa isoon ääneen rokotteita sekä pitää rokottamattomia vastuuttomina ihmisinä ja rokotevastaisina. Joidenkin rokotteiden valmistuksessa on siis käytetty abortoitujen sikiöiden soluja: abcnews.go.com/Health/aborted-fetuses-vaccines/story?id=29005539 Mitenköhän Päivi Räsänen kommentoisi tätä asiaa? Joka tapauksessa Päivi Räsäselle runsasta siunausta sekä Herran voitelua ja varjelusta tästäkin eteenpäin! Jatketaan rukouksia. Jeesus kanssasi, Päivi!
justjust
justjust 8 kuukautta sitten
Mahtavaa että otatte tämmösiä vieraita! Olis hienoa jos otatte lisää kristin uskon edustajia vieraiksi, esim. Pekka Reinikainen opettaa luomisesta ja Juhani Laukkonen lopunajoista 😃
Random Dude
Random Dude 8 kuukautta sitten
1:06:05 elämän pyhyyden puolustaja trump on muunmuassa kuolemantuomion ja löysien aselakien kannattaja. Koronakin on osoittanut ettei se mies ihmisten terveydestä piittaa.
MrSorbias
MrSorbias 8 kuukautta sitten
Kiitos podcastista. Oli hyvin asiallinen ja kunnioittava ilmapiiri. :)
Tubez84
Tubez84 8 kuukautta sitten
Ihana Päivi!❤ rautanen ja lämmin sydäminen mamma samassa paketissa! Tsemppiä tuleviin käräjien! Voimia ja terveyttä!
Jaakko Hulkki
Jaakko Hulkki 8 kuukautta sitten
Pyytäisittekö Juha Ahviota ja Tapio Puolimatkaa myös vieraiksi.
Xyxy Xuxu
Xyxy Xuxu 8 kuukautta sitten
Raijan (ja sen verkoston) toiminta on täyttä vainoa Päiviä kohtaan ja SANANVAPAUDEN rajoittamista. Käsittämätöntä, että tämmöstä tapahtuu Suomessa. TÄLLE PITÄÄ SAADA LOPPU!
Xyxy Xuxu
Xyxy Xuxu 8 kuukautta sitten
❤️
Marita Rasila
Marita Rasila 8 kuukautta sitten
Pääkaupunki seudun papit ja Piispa ovat pääsääntöisesti näitä sateenkaari piispoja ja pappeja niin en kyllä yhtään ihmettele että he eivät puolustele Päiviä.
Marita Rasila
Marita Rasila 8 kuukautta sitten
Päivi tässä evankeljoi näitä nuoria miehiä 😇
Markku Hänninen
Markku Hänninen 8 kuukautta sitten
Johdonmukainen raja aborttiin on jossain siellä vko 28. korvilla kun ylemmät aivotoiminnot alkaa. Sitä ennen se sikiö on käytännössä vihannes.
Anita Anttila
Anita Anttila 8 kuukautta sitten
Oikein loistavaa ottaa Päivi Räsänen tähän ohjelmaan, kun kaikki muut tunettuja lehtiä vaan halua määrätä kaikkea naarrativija ilman toinen verrattava haastattelua. Kiitos että erilainen ihmis persoona joka on lähteä uskosta liikkeelle. Tämän ohjelman kautta uskon vielä reheellinen äänen edustaja,ja sen kaltaista eikä vaan syssää sitä tieltä kokonaan ja heti niin kuin kaikki tv kanavia. Kiitos .
Harri Kröger
Harri Kröger 8 kuukautta sitten
Kiitos Päivi, täyttä asiaa kauttasi, itse juuri noin ajattelen!
Sam Petter ́s Fan Vids
Sam Petter ́s Fan Vids 8 kuukautta sitten
Kuka on milli? Millivanilli? Voisitteko esitellä itsenne edes alussa. Sitten voisi esitellä itsensä jossain vaiheessa uudelleen. Nää vdeot on niin pitkiä, ettei jaksa katsoa kokonaan, vaan tulee hypittyä. Mutta hyvä että teette tämmöisiä. Nuorisolle tarkeä kanava.
Sam Petter ́s Fan Vids
Sam Petter ́s Fan Vids 8 kuukautta sitten
Eikö tuosta tule selmätulehdus, kun hiukset on silmillä ja huppuu painaa niitä vielä tiukemmin?
Morjens
Morjens 8 kuukautta sitten
On kyllä yks parhaista podcasteistä.
Moro
Moro 8 kuukautta sitten
Loistavaa settiä!
Seppo Kirahvi
Seppo Kirahvi 8 kuukautta sitten
Päivi on oikeassa monessa asiassa. Vielä uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen ja seistä sanomansa takana.
Jukka_I_AM
Jukka_I_AM 2 kuukautta sitten
@Keijo Mäkinen Toi oli hyvä vastaus. Jeesus opetti pohjimmiltaan ykseyttä ja rakkautta kaikkia kohtaan. Seuraajat teki siitä aika vääristyneen uskonnon. Mäkään en halua kinata enempää. Päivi on herttainen ja kiltti tyyppi ,niin arvostan häntä ihmisenä kaikesta huolimatta 😊
Keijo Mäkinen
Keijo Mäkinen 2 kuukautta sitten
@Jukka_I_AM En ole abortista tai monesta muustakaan asiasta samaa mieltä mutta Päivillä on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Tiedän raamatun olevan papiston ja keisarien kirjoittama kirja missä on myös paljon propagandaa mukana ja sitä on muokattu jälkikäteen. Se on vain kirja joka on kirjoitettu aikoja sitten sen ajan ihmisille mutta jos ymmärrät sen sanomaa niin ymmärrät, että kyse ei ole abortista tai mistään säännöistä vaan jostakin ihan muusta. En ole lukenut Raamattua kuin koulussa mutta minusta se on totta monessakin mielessä jos sitä ei lue kuin fundamentalisti. Enempää en jaksa kanssasi väitellä enkä väitä olevani oikeassa mistään, halusin vain kehua Päiviä.
Jukka_I_AM
Jukka_I_AM 2 kuukautta sitten
@Keijo MäkinenKyllä sun pitäis ekana avartaa omaa maailmankuvaa, eikä lukea vaan raamattua. Kyllä se Päivi vaan on aika kiihkouskovainen , kun vastustaa aborttia, homoja, pitää miestä perheen päänä yms. Tavallaan Päivi on prototyyppi hyvästä kristinuskovaisesta, kun on 100% raamatun sanojen takana. Raamattuhan on mun mielestä iso egoisten miesten jälkikäteen kirjottama osittain satukirja, jossa on joitain totuuden siemeniä mukana. Kristityt piispat ja papit voisi ekana myöntää, että raamattu ei ole tosiaankaan jumalan sanelema, vaan monien erehtyväisten miesten kokoama kirja, jossa esim. pelko jumalaa kohtaan on suurta.
Keijo Mäkinen
Keijo Mäkinen 2 kuukautta sitten
@Jukka_I_AM väännän sinulle rautalangasta niin ymmärrät eikä mene pelkäksi haukkumiseksi. Päivi on itsenäisesti ajatteleva, viisas ja empaattinen nainen, joka elää omaa totuuttaan eikä tuomitse ihmisiä vaikka olisikin eri mieltä asioista. Raamatussa on ohjenuoria ja ajatuksia, joita jokainen lukija tulkitsee erilailla. Paavilla, Räsäsellä, Soinilla sinulla ja 15 vuotiaalla on jokaisella eri tulkinnat siitä eikä kukaan ole mistään 100% samaa mieltä. Päivi ei vaikuta fundamentalistilta toisin kuin esimerkiksi sinä uskomiksissasi. Kaikkea hyvää Päiville!
Keijo Mäkinen
Keijo Mäkinen 2 kuukautta sitten
@Jukka_I_AM vaikutat aika 100% yksinkertaiselta kaverilta mielipiteinesi. T:ei-kristitty
Hiphopfan Foreverandever
Hiphopfan Foreverandever 8 kuukautta sitten
Hieno jakso!
jukkis64
jukkis64 8 kuukautta sitten
Ihan mahtava haastattelu. 👍 Esitän toiveen, että haastateltavaa kuvataan tästä eteenpäin edestä päin, jotta eleet ja ilmeet näkyy. Siellä liikkui mies kameran kanssa, eli onko tämä nähtävissä myöhemmin jostain muualta? Kiitos pojat hyvästä kanavasta. ❤
rainfan76
rainfan76 8 kuukautta sitten
King James versio.
rainfan76
rainfan76 8 kuukautta sitten
Rakkaat ystävät,lukekaapa ihan mielenkiinnolla Ilmestyskirjaa.....siellä kerrotaan aika selvästi näistä kaikista kummastuksista ja asioista mistä juuri tällä videolla ihmetellään ja se on minun mielestäni merkki tulevista ajoista.......
rainfan76
rainfan76 8 kuukautta sitten
Päivi,minä kuulun vasemmisto puolueeseen (sitoutumattomana) ja voin sanoa sinulle,seison täysin sinun ajatuksesi takana ja tulen todellakin pitämään puoliasi. Olet huippu tyyppi ja tiedät niinkuin minäkin tiedän että tämä tie mitä kuljemme on kapea ja kivinen MUTTA SE VIE MEIDÄT KERRAN PERILLE!!!!!EI PERHANA ANNETA PERIKSI VAAN PUHUTAAN RAAMATUN KIELTÄ JA OPPEJA KANSALLE SIINÄ MUODOSSA KUN SE ON KIRJOITETTU!!!!!
Kai-Erik Nuutinen
Kai-Erik Nuutinen 8 kuukautta sitten
1:06:37 AAMEN SIITÄ KUULITTE
Jaeger233
Jaeger233 8 kuukautta sitten
en oo kaikista asioista samaa mieltä päivin kanssa, mutta hänellä on hyvät moraaliset arvot
Erkki Mäkikala
Erkki Mäkikala 8 kuukautta sitten
Aivan mahtavaa settii!
Gabriella Collins
Gabriella Collins 8 kuukautta sitten
Huomaa kyllä kuinka paljon medialla on vaikutusta siihen millaisen kuvan ihmiset saa muista ihmisistä. Päivi on aivan ihanan sydämellinen ja rohkea. Media maalaa sellaista kuvaa, että hän kulkee kaduilla kivittämässä homoja😄😄
memphis jedi
memphis jedi 6 kuukautta sitten
Kieltämättä pakko myöntää, että mun kuva Päiviin on ollut hiukan eri (valtamedian mustamaalaamana). Tässä hyvä esimerkki juuri niinkuin kommentoit. Päivihän on erittäin sydämmellinen hahmo. Arvostan kyllä Päiviä ja hänen näkemyksiään. Jokaisella meillä on omat näkemyksemme asioihin, Päivillä tämä minulla tuo. Hyvin ja korrektisti ne hän tuo ilmi. 🙏
Gunvald
Gunvald 8 kuukautta sitten
Olipa kunnioittava sävy keskustelussa ja avoin tunnelma.
Varpu Haavisto
Varpu Haavisto 8 kuukautta sitten
Upeaa toimittajan työtä! Suomalainen valtamedia on surkeaa, teidän työ osoittaa sen kirkkaasti.
H P
H P 8 kuukautta sitten
Pyytäkää eduskunnan ainoa kommunisti Anna Kontula vieraaksi.
kuvalautalainen
kuvalautalainen 8 kuukautta sitten
Tosi isot rispektit Päiville, että pääsi mukaan podcastiinne. Kiitoksia!
milk shake ?
milk shake ? 8 kuukautta sitten
57:08 niko et saa anteeksi
Astrid.
Astrid. 8 kuukautta sitten
Hieno ja asiallinen haastattelu , asiat kysytty ja puhuttu oikeassa valossa💛Kiitos haastattelijat ja Päivi💛Siunausta🙏
jaakoppi porkkana
jaakoppi porkkana 8 kuukautta sitten
Pelkkiä populisteja vieraana, ottakaa nyt vaikka Paavo Arhimäki väliin eikä fasisteja.
Jaeger233
Jaeger233 8 kuukautta sitten
puniikeille ammutaan kuula kalloon
Luukkarinen
Luukkarinen 8 kuukautta sitten
Erittäin hyvä haastattelu
Jaakko Näsänen
Jaakko Näsänen 8 kuukautta sitten
Miksi Stiller ja Vietola ei ole kutsuttu myös kuulusteluun, koska he itse tahtoivat Päivin esille ja ovat samalla lailla vastuussa kuin Lutter säätiön vetäjä? Samoin YLE ja MTW? Taspuolisuus ei toimi !! Miksi Raija Toiviainen ei joudu syytteeseen, koska hän syyttää Päivin sanoneen sellaista jota hän ei ole sanonut?
Jaeger233
Jaeger233 8 kuukautta sitten
sä voit katsoa itserakkaan veitolan läpätystä televiiiiiisiosta
ziko6666
ziko6666 8 kuukautta sitten
Niimpä!
Jaakko Näsänen
Jaakko Näsänen 8 kuukautta sitten
Päivi puhuu asiaa ja on oma itsensä ja lääkärinä hänellä on järkeviä ajatuksia. Toivoisi avointa keskusteluilmapiiriä myös mediassa. Kiitos tästä lähetyksestä.
patu 1
patu 1 8 kuukautta sitten
Arvostan kyllä räsästä todella paljon. Ei ole helppoa näinä aikoina edustaa kristillisiä arvoja❤️
ErrorFlame
ErrorFlame 8 kuukautta sitten
Järjettömän hyvä ja asiallinen haastattelu. Mukava kuunnella ja propsit Päiville, vaikuttaa järkevältä ja fiksulta ihmiseltä, joka perustelee hyvin omat näkemyksensä oman vakaumuksensa kautta. Lisää tälläisiä vieraita!
annemirjami
annemirjami 8 kuukautta sitten
Hyvä haastattelu, pitäkää tää kuunteleva ja kunnioittava tyyli!
jMussi
jMussi 8 kuukautta sitten
No joke oon skipannu tän videon jo pari kertaa feedistä kun olin 100 varma et clickbait. Mitä teet päivi kulta slimmin haastattelussa😂
Pasi Turunen
Pasi Turunen 8 kuukautta sitten
Ihan järkyttävän hyvä keskustelu. Kiitos Levelin -pojat ennakkoluulottomuudestanne. Tätä oli kiinnostava kuunnella / katsella. Lisää tämmöisiä.
Tubez84
Tubez84 8 kuukautta sitten
Kyllä! Lisää tällaista! Avointa, ennakkoluulotonta keskustelua.
jjkila81
jjkila81 8 kuukautta sitten
Sairaan hyvä podcast, kiitos kun otitte Päivin vieraaksi 👌
Seuraava
LEVELI #14 - TESTOTIMO | PODCAST
2:28:10
LEVELI #73 - ARTO LAURI | PODCAST
2:11:31
SEURAAJIEN PARISUHDEONGELMAT
16:44