Tumma

LEVELI kuntavaalit 2021 osa 12: UUTISET, MIKAEL KIVIVUOREN PIDÄTYS + ERITYISVIERAAT 

Tilaa
Näkymät 40 t.
97% 395 10

MUISTA PEUKUTTAA!
Jaksossa käsitellään: Lääkäri Mikael Kivivuoren pidätys, viikon uutiset, ilmoitusasiat, tapahtumat analyysit sekä keskustellaan erityisvieraiten kanssa!
TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli​

Julkaistu

 

2.05.2021

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 100   
Kirsi Anneli
Kirsi Anneli 2 päivää sitten
Uskomatonta, että noita naamareita ihan oikeasti vaan ihan väkisin pidetään naamoilla. Ehkä peittelevät valeitaan.
kummi setä
kummi setä 3 päivää sitten
Intuitiolla vaan ja se osuu jos osuu sille ei kukaan mtn sit voi SE ON TAUTI OLEVINAAN NI EI SITÄ NÄE NI VOIDAAN PELOTELLA MITÄ VAIN!ja ku elää sen sit läpi ja muutenkin mitä ehtii vielä ja epävarmuudessa ei ole Ns MAHDOLLISTA elää tai ole sellaiseen varaa👎🏻😔☝🏻JA ADHD TAPAUS TÄÄLLÄ JA EN ANNA PERIKSI JA SELVIÄMISTÄ ON JOKAINEN IKINEN PÄIVÄ ELÄMÄSSÄ ITSELLÄ AINAKIN☝🏻😔🤜🤛💪💪💪💪💪♥️💚"KÄYN VASTARINTAAN " SIIS JOKAPÄIVÄ💪☝🏻🙏👍🏻🙉🙈🙊♥️💚
kummi setä
kummi setä 3 päivää sitten
Ei ole vielä mitään vastausta mihinkään miten tää isokusetus "puretaan" ja miten sanotaan "anteeksi.." ja sit vaan hommat jatkuu taas mitä luultavimmin ja historia vain toistaa itseään uudestaan ja uudestaan vaan .ja tsemppiä Petterssonin miikalle JA SISILIARECORDSILLE ja KOVA BIISI JÄTKILTÄ TUO "kulkutautimyönteinen" JA JAKOO MENI HETI☝🏻!💪💪💪🤜🤛🙏☝🏻👍🏻💚♥️🙊🙈🙉🤷
kummi setä
kummi setä 3 päivää sitten
JÄLLEEN KERRAN KOVAA KONTENTTIA/ASIAA TYKITÄTTE KYL JA LOISTAVA SHOW!🤜🤛💪♥️💚👍🏻☝🏻
kummi setä
kummi setä 3 päivää sitten
"kummisetä-moraalikoodit feat varottava esimerkki" myös kuunteluun ...🤜🤛💚♥️
Vic Mac
Vic Mac 4 päivää sitten
@31:42 tuo sivuhan on joku spämmisivu. Pitäishän koodari-juontajan tuommoset hoksata.
Vic Mac
Vic Mac 4 päivää sitten
Voisko näihin saada jonkinnäköiset aikaleimat videoiden kuvauksiin?
Me7ion
Me7ion 4 päivää sitten
Kertokaa joku nyt miehelle et sil on Sennheiserit väärin päin.
artolauri
artolauri 5 päivää sitten
* Ja hei kansalaiset! Laitetaan tuo Arto Lauri FIplace kanavoinnit tilaukseen. Niin itselle, kuin toki kavereille kanssa. Niin hyvä tulee.
official raul
official raul 5 päivää sitten
Minä olen mukana salaliitossa
mikea hiooi
mikea hiooi 5 päivää sitten
Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.
abbsnn cose
abbsnn cose 6 päivää sitten
Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.
Ace Dirt
Ace Dirt 6 päivää sitten
Ja mihinhän vittuun jäi kyttien turvavälit ja kokoontumisrajotukset😂😂 vitun naurettavaa
alida flus
alida flus 7 päivää sitten
koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️
yuoop noke
yuoop noke 5 päivää sitten
massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen
LemurianHeart
LemurianHeart 8 päivää sitten
Ne nanomadot on bimetallia. Kaksi eri metallia reagoi lämpöön eri tavalla. Ihan tiedettä se on. Ei matoja. 🥴
mikea hiooi
mikea hiooi 5 päivää sitten
🤗💪👍💜
STriderFIN77
STriderFIN77 9 päivää sitten
01:48:14 Eeppinen musavideo \o7
abbsnn cose
abbsnn cose 6 päivää sitten
liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏
bilishu aliss
bilishu aliss 9 päivää sitten
Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!
Jussi Möhönen
Jussi Möhönen 9 päivää sitten
Kiitos kun paljastatte poliisin pelkuruuden ja korruption. Olen manannut samaa 20 vuotta, muttei kukaa ole uskonut, vaan nauraneet mulle.
alida flus
alida flus 7 päivää sitten
Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)
vili1
vili1 9 päivää sitten
Vinkkinä muuten teille Levelin jätkät että kohta kun tarpeeksi kasvatte ja tuotte näitä asioita esille, FIplace tulee poistamaan tämän kanavan. Kannattaa varautua tähän, näin on käynyt lukemattomille kanaville jotka arvostelee hallitusta ja mediaa jne.
vili1
vili1 9 päivää sitten
Mä kirjoitin Taposelle Facebook viestin ja sain siitä 7kk vankeutta. Virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Taponen tehtailee rikosilmoituksia tavallisista kansalaista ja oikeudessa miettikää kumpaa ne uskoo, poliisia vai tavallista kansalaista. Se oli ilman asianajajaa istunnossa ja silti kaikki mitä se väitti meni läpi ja mua ei uskottu vaikka mulla oli avustaja. Tää maa on korruptoitunut! Poliisi on korruptoitunut!
nollatoleranssi
nollatoleranssi 8 päivää sitten
Mitä Taponen väitti oikeudessa? Marco de Witillä oli oikeudenkäynti jossa Taponen syytti Witiä, niin siellä oli kaikki Taposen mäläyttelyt ja asiat esillä.
nollatoleranssi
nollatoleranssi 8 päivää sitten
@vili1 on tuo hyvin järjetön tuomio, kun huomioi miten paljon tärkeämmistä rikoksista tulee pienempiä tuomiota. Sanat olisi hyvä asetella tarkemmin, mutta ei sekään saata auttaa. Taponen lähti tutkimaan parodiapoliisi Keijo Kaarisadetta, vaikka ei Keijo sanonut mitään lainvastaista. Käytti Taposta esikuvanaan.
vili1
vili1 8 päivää sitten
@nollatoleranssi kirjoita vaikka Googleen että pöihtynyt mies uhkaili poliisia
nollatoleranssi
nollatoleranssi 8 päivää sitten
@vili1 millä otsikolla? Minkälainen oli tuo viesti?
vili1
vili1 9 päivää sitten
@nollatoleranssi Löytyy esimerkiksi iltalehti ja Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta, tosin valheellisen jutun molemmat mutta löytyy kumminkin
Aleksis Anttila
Aleksis Anttila 9 päivää sitten
Juutalaiset ovat tämänkin takana. Legit. #freepalesine ☪️☪️☪️😊😊
LEVEL PLANE
LEVEL PLANE 10 päivää sitten
6uild 6ack 6etter
user255
user255 10 päivää sitten
Joitain korjauksia ja kommentteja: - 37:21 Muistatko vieraanne Mertsi ”MEDI” Ärling? Hän kertoi olleensa mukana tuon oppaan tekemisessä. - New York Post kirjoittaa: _"Editor’s note: An earlier version of this story included an Eyepress video provided by Reuters, which incorrectly identified gas leak victims as COVID-19 victims."_ Totuus on se, että Intiassa on kuollut yli 200 000 koronaan. - Edelleen missä todisteet siitä, että korona epidemiaa ei olisi tai että se olisi vaaraton tai vain yhtä vaarallinen kuin kausi-influenssa? Ja sitten toisaalta väitteet, että se on kiinalaisten tekemä virus... kumpi? - 1:15:18 Monet luonnon kuidut reagoi kosteuden muutoksiin tuossa mittakaavassa. Koittakaa laittaa kuumaan veteen kasteltu paperi/nenäliina aivan noiden kuitujen viereen niin näette "matojen" liikkeen. - "Build back better" on sanonta jota on käytetty eri konteksteissa vuosikausia. Miten tuo voisi olla mikään merkki mistään salaliitosta? Päin vastoin, jos näiden ihmisten kesken olisi salaliitto, niin tuskinpa ne mainostaisivat sitä jollain slouganilla!?? - 1:20:20 Katsokaa YLE:ltä dokkari... eikös teidän mukaanne YLE pitänyt olla pelkkä propaganda tuutti? - 2:02:50 "Vastarintaan", "ei me tiedetä mitään koronasta"... mitäs sitten vastustetaan? "No ku ei oo kivaa"? Pandemia ei ole kiva asia, silti pakko tehdä ikäviä asioita suojellaakseen niitä joille korona on hengenvaarallinen. Ja kyllä, kaikki kuolee joskus, sillä on merkitystä kuinka aikaisin. - Kuka tässä pelkää, ne jotka käyttää maskia, vai ne jotka luulee että maskista tulee sairaaksi/happi loppuu ja rokote tappaa? - Kuolleisuus Suomessa koronaan on ollut pieni, johtuen korona toimista (maskit, rajoitukset, jne.). Ruotsissa kuolleisuus on noin seitsemän kertainen Suomeen verrattuna (suhteutettuna väkilukuun).
user255
user255 6 päivää sitten
@MABUS SUBAM Näennäiset ristiriitaisuudet johtuvat siitä, että yrität "lukea rivien välistä", sen sijaan että lukisit mitä oikeasti tarkoitan. Minua ei kiinnosta LEVELin huomio enkä usko "käännyttäväni" täällä ketään. Tarjoan vain vaihtoehdon sille vähemmistölle joka siitä hyötyää ja on valmis sen ottamaan vastaan. Eiköhän tällä ole ihan tarpeeksi näkyvyyttä. Nyt tosin meinaa peittyä jaarittelusi alle.
MABUS SUBAM
MABUS SUBAM 6 päivää sitten
@user255 On vaikeaa ymmärtää väitettä jota tietoisesti annat ymmärtää toisin. Et jaksa nähdä vaivaa? Et uskalla? Rationaalisuudellahan siinä pärjättäisiinkin hyvin, mutta siihen et ole edes valmis lähtemään. Mieluiten suljeudut täällä ja toivot että jotkut muutkin, kuin nämä muutama näkisi tahi että LEVELI näkisi. Laitahan sitä rationaalista ajattelua nyt tulille ja kysy itseltäsi; saatko sen haluaman huomion mitä haet ja onko se ristiriidassa väitteitesi kanssa.
user255
user255 6 päivää sitten
@MABUS SUBAM Sanoin, että toivon että saisin ainakin vaaralliset väitteet korjatuksi. En sanonut, että olen valmis tekemään ihan mitä vain tuon toiveen eteen. En myöskään missään vaiheessa sanonut, että "välitän ihmisistä". Motivaationi on enemmänkin siinä, että rationaalisempi yhteiskunta on meille kaikille parempi paikka elää, koskien siis myös niitä ihmisiä joista todella välitän (en niinkään näistä tuntemattomista, joille en kyllä toivo mitään pahaakaan). Onko tämä tosiaan niin vaikea ymmärtää?
MABUS SUBAM
MABUS SUBAM 7 päivää sitten
@user255 Mä edeleen takerrun siihen sun premissiin siitä, että haluat vain että nämä vaaralliset väitteet korjattaisiin ja argumenttiisi, että välität ihmisistä. Sinun kieltäytymisesi nimenomaan jo debunkkaa nämä, ei sinullle ole nämä asiat tärkeitä. Jos ne olisivat, niin saisit täydellisen huomion, koko porukkaan joka näitä lähetyksiä seuraa, niin tulevat kuin lähtevät. Se on se *L* josta puhun, et välitä muista, haluat vain päteä. Ja se on ihan normaalia, en mä sitä tuomitse, harmittaa vain kuinka pystyt valehtelemaan itsellesi asiasta.
user255
user255 7 päivää sitten
​@shekel goldberg Ruotsissa oli 2020 *ylimääräisiä* kuolemia +7.7%. Raakaluvuista ei näy sukupolvien koko eroja tms. luontaisen vaihtelun aiheuttajia. Siitä johtuu nuo väärinkäsitykset. Espanjassa tuo luku oli esim. +18.1%, siihen nähden Ruotsi pärjäsi yllättävän hyvin. Lähde: googlaa "Eurostat excess mortality". Edit: koronasairaala jäi tyhjilleen, koska sitä ei ikinä avattu. Sairaalat tekivät sen sijaan omia laajennus hankkeitaan. Syy oli byrokraattinen.
miko foin
miko foin 10 päivää sitten
LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.
Hi Yu
Hi Yu 10 päivää sitten
Kommentti algortmia varten
Taina Haapamaki
Taina Haapamaki 10 päivää sitten
Nii- meillä on vapaus Suomessa äänestää elvytyspaketista 🙄
Ari Kanerva
Ari Kanerva 10 päivää sitten
Hyvä biisi, Junnu. Lisää tuollaista😆
doug
doug 10 päivää sitten
miltä slim tuntuu olla sellaisen puolueen kunnallisvaaliehdokkaana, jonka ylin johto ja puheenjohtaja ei tule koskaan hyväksymään sua suomalaiseksi? vaikka sulla ois kuinka massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen
doug
doug 8 päivää sitten
@SuicideApple2772 kyllähän puolueessa ja nuorisojärjestön hallituksessa vaikuttaa edelleen esimerkiksi suomen sisun aktiiveja
nollatoleranssi
nollatoleranssi 9 päivää sitten
Parempi voi olla käsitellä faktoina kuin jonakin ihme rodullistettuna. Mutta enemmän kyse taitaa olla aatteesta ja ideologiasta.
SuicideApple2772
SuicideApple2772 10 päivää sitten
@doug oho. Miksköhä se sit heittää kaikki etnonationalistit puolueesta. Varmaan puheenjohtajaksi päästyään piti löysentää alkuperäistä kantaa.
doug
doug 10 päivää sitten
@SuicideApple2772 suora lainaus halla-ahon kirjoituksesta: "kukaan perussuomalaisista ei halua monietnistä tai -kulttuurista Suomea, mikä näkyy johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme." tuo ei jätä ihan hirveästi kysymysmerkkejä
SuicideApple2772
SuicideApple2772 10 päivää sitten
Millä perusteella halla aho ei hyväksy slim milliä suomalaiseksi.
mmpj twod
mmpj twod 11 päivää sitten
🤗💪👍💜
miko foin
miko foin 10 päivää sitten
Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu
karhunokka
karhunokka 11 päivää sitten
Oon ollu vähän sivusta seuraaja teidän shown suhteen. Junnu on tuntunut usein ehkä vähän ylikriittiseltä ja jopa ärsyttävältä. Mutta. Nyt on sanottava, että Junnu oli ihan liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏
katriina hemminki
katriina hemminki 11 päivää sitten
Suomen eduskuntaa ja hallitusta kiristetään. Nyt se on taipunut kiristykseen.
ErtFIN
ErtFIN 11 päivää sitten
Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)
nollatoleranssi
nollatoleranssi 9 päivää sitten
Mielenosoituksista ei tarvitse yllättäen ilmoittaa. Monesti vastuulliset tahot ilmoittaa, ei suinkaan kaikki.
mmpj twod
mmpj twod 11 päivää sitten
Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html
Kalle Siltala
Kalle Siltala 11 päivää sitten
Hyvä Levelin jämät!!!
Gyrst&Wurst Co.
Gyrst&Wurst Co. 11 päivää sitten
Tosta "build back better" termistä sen verta huomautettava, että sitä kyllä käytetään monessa hyvässäkin yhteydessä. Esim. ne jotka haluis kaataa tän nykyisen rahajärjestelmän tai puhkasta talouskuplan, niin puhuu yleensä et siitä seuraa joitakin vuosia nihkeetä aikaa jonka aikana rakennetaan paremmin toimivaa systeemiä. Ylipäänsä monessa yhteydessä missä puhutaan jonkun huonosti toimivan asian romauttamisesta, niin puhutaan myös sen uudelleen rakentamisesta paremmin. En siis meinaa etteikö noitten "bbb" kommenttien takana tietyiltä tahoilta voisi olla jotain arveluttavaa, mutta pitää myös huomioida että ei kaikki tuon termin käyttäjät liity mihkään yhteiseen salaliittoon. Muutenkin, kaiken suhteen suosittelen pysymään avoimena, myös näiden erinäisten salaliittojen/teorioiden paikkansa pitämättömyydelle. Levelin pätkii on ollu hieno seurata, mutta välillä toivoisin että asioita koitettais käydä läpi myös muista kannoista. Alkanu viime kuukaisina vaikuttaa et vähän liian syvälle yhteen suuntaan menty. Ei mulla sinänsä ole kritisoitavaa siitä, mutta sen verta näitä tykänny seurata että ois kiva myös teiltä nähä pohdintaa näiden asioiden toiselta puolen, se luo yleensä parempaa pohdintaa ja saattaa jopa vahvistaa sitä omaa alkuperästä kantaa. Jos ei muuten, niin ainakin se on parempi mitä enemmän vastustajasta ja sen motiiveista ymmärtää ;)
vesa juola
vesa juola 11 päivää sitten
tämä oli se sama nainen joka aiemmin kävi soittamassa suuta poliiseille
vesa juola
vesa juola 11 päivää sitten
jos ne epäili sitä pedofiiliksi
vesa juola
vesa juola 11 päivää sitten
se mitä katsoja kuvitteli tapahtuvan, tapahtui vain katsojan mielikuvituksessa, samoin selostajien, mutta käytännössä ei edes tapahtunut mitään, täytyy sanoa, että on aika vilkas mielikuvitus, kub seisoskelun saa toiminnaksi
vesa juola
vesa juola 11 päivää sitten
eihän siellä tapahtunut edes yhtään mitään.
vesa juola
vesa juola 11 päivää sitten
niin 6 oli ilmoitettu osallistuvan mielen osoitukseen ja 300 osallistui, näyttää siltä että pidötykset olivat tarkoitus hakuisia, taisitten on jokin lukemisen ymmärtämis ongelma, suomen lakien suhteen
heidi
heidi 11 päivää sitten
Pettersson vois tulla uudelleen vieraaks 👏
katriina hemminki
katriina hemminki 11 päivää sitten
Suomen lipua kantava..... Sankari
katriina hemminki
katriina hemminki 11 päivää sitten
Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu
mika piipponen
mika piipponen 11 päivää sitten
ei susikaan hyväksy vierasta sutta laumansa reviirille.
DiibaDaaba HD
DiibaDaaba HD 11 päivää sitten
46.50, Maradona oli joo huippukunnossa mutta kuoli käyttäen huumeita huomattavassa ylipainossa
Eddie Mush
Eddie Mush 11 päivää sitten
Yazkalla on Tokenin puolella hyvä video missä nähdään Slimmin pakeneminen poliisin sumpusta. Voimia veli shamaani Slim!
MABUS SUBAM
MABUS SUBAM 11 päivää sitten
Slimmi ei pakene, Slimmi sprinttaa minne haluu ja poliisi ei voi ottaa kiinni vaikka onki steroidit, ei mahda ylivoimaiselle kolmannelle silmälle mitään.
heidi
heidi 11 päivää sitten
Ihan huippu 🤭👌
J Ällä
J Ällä 11 päivää sitten
Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html
futsinen
futsinen 11 päivää sitten
🤗 ❤️🧡💛💚💙💜🤍💗💓💞💕❣️💖💘💝
hoiy vinosa
hoiy vinosa 11 päivää sitten
aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5
VK
VK 11 päivää sitten
:DD
Ari Mäntynen
Ari Mäntynen 12 päivää sitten
Loistava idea toi musiikin tekeminen, can´t wait :D
Ari Mäntynen
Ari Mäntynen 12 päivää sitten
Raija Toiviainen sanoi heti kun oli virkaan valittu, että vihapuheeseen puuttuminen on hänen ykköskohteensa!
Jaakko Moilanen
Jaakko Moilanen 12 päivää sitten
Mikä on tuo alkumusiikki, joka soi sekuntikellon käydessä?
hoiy vinosa
hoiy vinosa 11 päivää sitten
Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!
Rachel T.
Rachel T. 12 päivää sitten
Hei, laittakaa Insta linkit jokaisen videon alle
HikikoppiRec
HikikoppiRec 10 päivää sitten
Lisätty kommentteihin 👍
Informaatiovalvonta Fin
Informaatiovalvonta Fin 12 päivää sitten
Valtaosa Poliiseista hyviksiä, antoivat SlimMillille viestin antamalla tilaa?
Jeremias Kulmala
Jeremias Kulmala 12 päivää sitten
Slimmi nyt vittu RAUHOITU ton soundpadin kans
T H
T H 12 päivää sitten
Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about
Marianne Kiukkonen
Marianne Kiukkonen 12 päivää sitten
Hienoja biisejä Sisilia Records 👍🔥 Tsemii Mertsi & co. Asiat järjestyy! Never Give Up. Never ❤️
P R
P R 12 päivää sitten
Yo bros, teette hyvää duunia ja kusettaja poliitikkoja pitää arvostella ja korruptiot tuoda julki mutta tuo toisten ulkonäölle nauraminen menee sivuraiteelle aiheesta ja tulee koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️
Mika
Mika 12 päivää sitten
Moni muu räppäri vois olla sitä mieltä että sanojen pitää olla totta mutta samassa vois kysyä cheekiltä että kuvitteleeko se oikeesti olevansa herra 007..🤣🤣🤣🤣 Arvostan ihan helvetisti jätkiä, aivan loistavia biisejä ja nousee omalla listalla kärkeen..
dimm bor
dimm bor 12 päivää sitten
"Nais ihanne oli ennen suomes sellanen pyöree, sellanen *slurps* oikee emäntä" - Junnu 😂😂😂 kunno hyvä!
ziko6666
ziko6666 11 päivää sitten
Hymyilin ääneen itsekkin livessä kun kuulin ekan kerran! 🙈😃👍 #faktoi
Yas girl
Yas girl 11 päivää sitten
Mis kohtaa
Mika
Mika 12 päivää sitten
Yksi mitä ihmettelen niin miksi vappuna ei kukaan jakanut jotain lappuja kaikille että torven soitosta kaikki lähtis yksinkertaisesti kävelee poliiseista vastaan, ja kun kansaa oli niin koko perkeleen poliisi olis voitu piirittää ja kysyä et mites meni noin niinku omasta mielestä.. Poliisi kusi median kanssa koko jutun ja toivon että kansa alkais herään sillä näitä striimejä rupee oleen aika lailla..
Tomppa
Tomppa 12 päivää sitten
LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.
Lasse K
Lasse K 12 päivää sitten
Tää jätkä puhuu pehmeitä
Rauno Heikkinen
Rauno Heikkinen 12 päivää sitten
Ennemminkin ihan juökista ja ilmeistä kyräilyä ja vedätystä
Evaalice
Evaalice 12 päivää sitten
Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!
SgtHeadache Retired
SgtHeadache Retired 12 päivää sitten
Miika Pettersson vieraaksi toisenkin kerran. Ukolla on paljon sanottavaa..
Q
Q 12 päivää sitten
Milloin Kristian tulee vieraaksi? Hän on "Man Of The Match".
Jaakko Hulkki
Jaakko Hulkki 12 päivää sitten
Hyvä jakso, mutta huonot vieraat. Vaikutti olevan jotain vassaritaiteilijoita, jotka tuli mainostamaan levyään.
Irma Väänänen
Irma Väänänen 12 päivää sitten
🤗💪👍💜
Ari Mäntynen
Ari Mäntynen 12 päivää sitten
KEPU tuli nyt virallisesti kaapista, kaikkihan sen on tienny et vihreitä ne on oikeesti :D
bilishu aliss
bilishu aliss 7 päivää sitten
Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)
Ari Mäntynen
Ari Mäntynen 12 päivää sitten
Satanen tulee heti keräykseen jotta saadaan ostettua tiedot ketä EU on uhkaillut !
Karoliina Karvonen
Karoliina Karvonen 12 päivää sitten
Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)
XDXDXDXDcx
XDXDXDXDcx 12 päivää sitten
Enzore seuraavaks!!
Tubecracy
Tubecracy 12 päivää sitten
1:14:50 Junnu: "Mä ostin tonnin vitun mikroskoopin että mä voin löytää noita vitun matoja ja ei löytynyt yhtään"
Euforia Rush
Euforia Rush Päivä sitten
🤣😂😂
Rätsä
Rätsä 12 päivää sitten
Tää on mun mielest täs ohjelmas hienoa et ollaan totakin mieltä, eikä heti hypätä näihin juttuihin mukaan silleen et ne uskotaan totuutena :D
Heinrich Müller
Heinrich Müller 12 päivää sitten
Se oli tonnin mikroskooppi
annemirjami
annemirjami 12 päivää sitten
Lapsellista arvostella ihmisten ulkonäköä ja enpä tiedä onko herroilla siihen edes varaa ;) Junnulla vaikuttaa järjen valo välillä vielä vilkuttavan!
annemirjami
annemirjami 11 päivää sitten
@ziko6666 Ensiksikin, täällä ei tunnu olevan nyt lainkaan käsitystä siitä, mitä nuo trendaavat videot tarkoittaa. Ei myöskään siitä, miten tämä vartin välein vaihtuva, maakohtainen status saavutetaan. Laitanpa tähän siis FIplacen oman linkin asiasta: support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=fi
ziko6666
ziko6666 12 päivää sitten
Levelin tuomioistuin on ankara, jos harrastat korruptiota. Pääsevät youtuben etusivulle syytteinensä, voi ihmiset sitten miettiä miksi valtio ja muut takinkääntäjät jatkavat touhujaan, totuus ei pala tulessakaan. Hyvä vaan että tuovat julki näitä räikeimpiä keissejä!
annemirjami
annemirjami 12 päivää sitten
@Sethrich Nietzsche Sinäpä sen sanoit!
annemirjami
annemirjami 12 päivää sitten
@MeikäPoika Vaikka heidän toimissaan olisikin ja onkin kritisoitavaa, niin "lapsellista" ei ole oikea luonnehdinta.
MeikäPoika
MeikäPoika 12 päivää sitten
Lapsellista on myös näitten "pilkattavien" toiminta.
Alexisstoned
Alexisstoned 12 päivää sitten
Vitut rintakamerasta. Niihin saa kasvojentunnistuksen ja tästä tulee kahta kauheampi poliisivaltio.
Kai-Erik Nuutinen
Kai-Erik Nuutinen 12 päivää sitten
1:19:54 tube ei anna ees löytää tota koko videoo :,D
Henteri
Henteri 12 päivää sitten
Miettikää kumpi on nolompi/vaikeampi tilanne myöntää olleensa väärässä: 1. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu todelliseksi. 2. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu huijaukseksi, mukaanlukien rokotus, jonka 90 pinnaa on käsi ojossa käynyt itseensä piikityttämässä.
ziko6666
ziko6666 12 päivää sitten
#6TRENDAAVISSA ~~~~~~~~~~~~~~~ Aikalinkit biiseihin: Vieraiden; 2:33:51 2:58:33 JunnuMayn biisu: 1:48:31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ayyyy siin muutama ainaki :D
Aina Varma
Aina Varma 12 päivää sitten
Nuo mustat mikroskoopissa näkyvät langat ovat muista kuiduista poiikkeavan värisiä kuituja eikä mitään "matoja". Vähän tolkkua juttuihin kiitos!!
Anna-Leena
Anna-Leena 12 päivää sitten
"Kaikki hallitukset ovat pohjimmiltaan salaliittoa *ihmisen* *ylivoimaisuutta* vastaan: sen ainoana pysyvänä päämääränä on sortaminen ja rampauttaminen. Jos se on aristokraattinen, niin se pyrkii suojelemaan vain laissa ylempää ihmistä tosiasiallisesti ylempää vastaan; jos se on demokraattista, se pyrkii suojelemaan kaikin tavoin alempiarvoista ihmistä molempia vastaan. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on tehdä ihmisistä kurinalaisia pakolla, tekemällä niistä mahdollisimman samanlaisia ​​ja riippuvaisia ​​toisistaan, etsiä ja torjua omaperäisyyttä heidän keskuudessaan. Kaikki, mitä se voi nähdä alkuperäisessä ideassa, on potentiaalinen muutos ja siten hyökkäys sen oikeuksiin. Vaarallisin hallitukselle on ihminen, joka kykenee ajattelemaan asiat itse, ottamatta huomioon vallitsevia taikauskoja ja tabuja. Lähes väistämättä hän pääsee johtopäätökseen, että hallitus, jonka alla hän asuu, on *epärehellinen* , *hullu* *ja* *sietämätön* , ja joten jos hän on romanttinen, hän yrittää muuttaa sitä. Ja vaikka hän ei olekaan henkilökohtaisesti romanttinen, hän on erittäin sopiva levittämään tyytymättömyyttä niiden keskuudessa, jotka ovat." - HL Mencken
Kuuppa FIN
Kuuppa FIN 11 päivää sitten
@Farhan Piruzdelan "Joka vaihtaa vapautensa turvallisuuteen, menettää molemmat." - Benjamin Franklin, amerikkalainen antifederalisti... Kyllä valtiolla on aivan perusteltu tehtävä. Se lain- ja oikeudenmukaisuus vaan kerta toisensa jälkeen pääsee unohtumaan. Feodalismissa kuninkaallisilla ja aatelisilla oli sentään jumalanpelko takaraivossa, joka rajoitti sitä mielivaltaa, joka sillonkin rehotti. Nyt kun perustuslaeilla ja länsimaisilla oikeusperiaatteilla pyyhitään pöytää, pitäisi kansan muistaa, että ME ("We the people") olemme valtion päärahoittaja. This is the great awakening, Logos is rising! Tervetuloo turuille ja toreille.
Hartsa Ring
Hartsa Ring 12 päivää sitten
@Farhan Piruzdelan So true.. .Puuttuu maskilampailta,- joiden perimmää sorkitaan täysin tietämättömällä ja tutkimattomalla injektiolla. ELI KADOKSISSA ON oma luonne 'persoona' sielu' mieli'näkemys'aistimus'epäilys'kyseenalaistamisen taidot'ja yksilöllisyys..rohkeus ja terve ymmärrys uhkakuvien/piikin vaarojen haitoista tulevaisuudessa..
Farhan Piruzdelan
Farhan Piruzdelan 12 päivää sitten
Surullisinta on se että suurin osa ihmisistä toimii omaa ihmisyyttään vastaan sillä ehdolla että pysyvät turvassa.
Aina Varma
Aina Varma 12 päivää sitten
Halonen tosiaan vei Suomen poliittiset suhteet Yhdysvaltoihin pohjamutiin. Onneksi ei saanut kutsua Valkoiseen Taloon, niin ei tarvinnut hävetä Suomen presidenttiä oikomassa Bushin kravattia toistamiseen tai sitä, ettei äärivasemmistolaisella Halosella olisi ollut siellä mitään järkevää sanottavaa eikä rakentavan yhteistyön eväitäkään USA.n kanssa.
Mirka Savolainen
Mirka Savolainen 12 päivää sitten
Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.
Tp K
Tp K 12 päivää sitten
Tehkää erillinen Kooste Petterssonin kommenteista! Veti nippuun tän koko homman siihen tyyliin, mikä uppoaa suurempaankin yleisöön.
T R
T R 12 päivää sitten
Ei ne kalliit laitteet auta , jos niitä ei osaa käyttää.Kattokaa uusin merirosvo jakso
T R
T R 12 päivää sitten
Teitte ne maski/testitikkujen tarkastelun ihan perseestä.Noi "madot" näkyy jopa puhelimen kameralla
Simon J. Kok
Simon J. Kok 12 päivää sitten
~@15:40 Olisipa kiva tietää, mitä hän sanoi poliiseille.
Farhan Piruzdelan
Farhan Piruzdelan 13 päivää sitten
Se vanha mies lopussa puhu todella hienosti siitã, ettâ perustuslakiin pitää nojautua aina! Muuten ulkomaalaiset tahot voi ottaa ne pois suomen kansalaisilta ja mitä muutakaa ihmisellâ on kuin omat oikeutensa ja vapautensa?
Kuuppa FIN
Kuuppa FIN 11 päivää sitten
Jenkeil on antifederalisti- liikkeellä pitkä historia ja republikaaninen, eli tasavaltaan ja perustuslakiin pohjaava valtiomuoto ihan syystä. Euroopassa ei edes muisteta minkä takia Magna Carta edes alunperin kirjoitettiin. Perustuslain tärkein tehtävä on turvata yksilönoikeudet ja toimia lakina valtiolle - ei kansalle. Näin ajatteli Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja muut antifederalistit kautta aikojen.
Timo Haikarainen
Timo Haikarainen 13 päivää sitten
ohjasipa poliisin toimia valkohatut tai mustahatut, lopputulema tuosta on että poliisin virka tulee muuttumaan. luottamus on nyt mennyt, mikä on ihmisyydelle hyvä asia. ihmisten ei olisi koskaan pitänytkään luottaa poliisiin
Lännen Nopein
Lännen Nopein 13 päivää sitten
#9 Trendaavissa! Edit: Nyt #6
SuicideApple2772
SuicideApple2772 12 päivää sitten
7
MABUS SUBAM
MABUS SUBAM 13 päivää sitten
Loppu biisi on niin rip-off *Fugees - Ready or Not (Official Video)* go figure.
HikikoppiRec
HikikoppiRec 12 päivää sitten
Iha eka kerta kyllä, kun räppi biisin biitti sämplätään. 🤔
Maria Flinck
Maria Flinck 13 päivää sitten
Awwww... Kissa💖💖💖
Pekka Karjalainen
Pekka Karjalainen 13 päivää sitten
Valitkaa Päivän Mulkvist🙃
Niko Sironen
Niko Sironen 13 päivää sitten
❤️☀️👍upee biisi ja hienoo puhetta tältä "kokeneemmalta mieheltä" elämästä✌️
Nollegee
Nollegee 13 päivää sitten
Hyvää duunia Leveli! Mutta kun näytätte videoita koittakaa hillitä omaa puhetta ettette puhuisi ristiin videon kanssa silloin saisi helpommin selvää sekä olisi mukavempi seurata. Muuten hommat sujuu useimmiten hyvin ja hauskasti kiitos! 🙂
amir s
amir s 13 päivää sitten
Kiitos Slim, mielettömästä haastattelusta! olet todella lahjakas haastattelija, oli ilo kuunnella! 😀👍
Totuuden Torvi
Totuuden Torvi 13 päivää sitten
Leveli nostaa levelin aina uudelle tasolle. Asiassa kuin asiassa.
mmpj twod
mmpj twod 3 päivää sitten
Kertokaa joku nyt miehelle et sil on Sennheiserit väärin päin.
Matti Valtonen
Matti Valtonen 13 päivää sitten
Raija Toivianen on Salen ex.
mystical secret life
mystical secret life 13 päivää sitten
luuletteko te että oikeesti ihmiset kuuntelee teitä tai ketään muutakaan ihmiset on heikkoja ajattelemaan itse pidemmälle ku sen mitä näkee jne ja liian syvällä valheessa samaku yrittäisitte tulitikulla lentää avaruuteen ihmiset on sokeita ja uskontoa ja hengellistä maailmaa pilkattu,aivopesty,manipuloitu niin pahasti valheelisesti ja väkisin ku tietynajan jtn liian pitkää tuputetaan ja pakotetaan käännytään vastaan erilaisilla ohjelmilla piilomainontaa ja aivopestää kaikki mt sairauden on tarkoituksella aiheutettua että teolliset lääkkeet menestyy ja rikkaat ja sijoittajat ja johtajien helpompi kontrolloida ku mieli paskana kassa lipas täyttyy samalla mitä sitten jos omaa rotua kohdella kaltoin kunhan rahaa löytyy ja luonto tuhoutuu ja unohdetaan itsemme ja se mikä oikeesti hyvää ja kaunista ja ihmisille parasta ylikansoitetaan jotta voidaan teurastaa kuin lehmän tai sian jne MUTTA PAINOTTAEN OIKEIN ISOLLA JATKAKAA SAMAAA MALLIA JONKUN ON AIKA PUHUA ITE YRITÄN KERTOA MYÖS PARHAANI MUKAAN KAIKILLE KAIKEN ja jos ei mieli kestä hajotkoo ja seotkoo jos ei ole valmis hyväksymään että maailma ei ole sitä mitä se väitetään olevan ja EI OLE HULLUA USKOA HENGELLISEEN MAAILMAAN MUTTA EI OLE TERVETTÄ UNOHTAA FYYSINEN MAAILMA JA ELÄÄ ja mitä järkee puhua suomenpuolesta on aika puhua totuudesta ja valheesta ja oikeasta ja väärästä joudun sen verran muokkaamaan sanojani että toivottavasti sama meno jatkuu vielä poliisien ja valtioitten osalta kohta on pakko ihmisten herätä tai sit enemistö niin aivokuolleita että antaa kaiken vaan tapahtua eikä mieti vaihtoehtoisia syitä ja ihmisille manipuloidaan panemaan ja lisääntymään kuin mitkäkin hiiret ja sit ku ylikansoitettu luodaan geenimuuntelu ruokaaja rokotteita millä vähentää lisääntymiskykyä ja täytyy vielä lisätä tähän kaikki mitä näistäkin podcasteista nähny tai kuullu ei oo tullu mitään uutta mitä en ois jo ite tajunnu ainoastaa laajemmin kerrottuna mutta ei uutta tietoa
Kuuppa FIN
Kuuppa FIN 11 päivää sitten
Ei mitään hätää, kyllä jopa tässä takapajuisessa maassa Jussikin vielä huomaa, ettei suota kannata turhaan kuokkia, vaan herroillekin on paikkansa.
Hartsa Ring
Hartsa Ring 12 päivää sitten
Hyvin todettu..👍
jani korhonen
jani korhonen 13 päivää sitten
rintamalle oli pakko mennä,muuten valtio teloitti karkurina.
Kuusi
Kuusi 13 päivää sitten
Statism, the most dangerous religion.
Seuraava
My 50 Cal Exploded
19:55
Näkymät 14 milj.
Swiss Alps
25:03
Näkymät 1,1 milj.
My 50 Cal Exploded
19:55
Näkymät 14 milj.
VENOM 2 Official Trailer (2021)
2:56
Fake Fortune Teller Prank!
24:31