Tumma

Sauli, 43, odottaa yhä ensisuudelmaa - Perjantai-dokkari 

Näkymät 121 t.
99% 1 197 8

Yksinäisellä 43-vuotiaalla Saulilla ei ole ollut läheisiä ihmissuhteita vuosikymmeniin. Hän odottaa yhä ensisuudelmaansa, eikä ole koskaan pitänyt ketään edes kädestä.
Jos tykkäsit videosta, tilaa kanava - uusi dokkari joka perjantai.
Dokkarit julkaistaan jo edellisen viikon perjantaina Yle Areenassa: areena.yle.fi/1-4651034?
Mitä haluaisit vielä tietää juuri näkemästäsi dokkarista? Mistä aiheesta sinä haluaisit nähdä dokkarin? Kerro kommenteissa!
#yleperjantai​​​​​​​​ #perjantaidokkari

Julkaistu

 

26.03.2021

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 100   
Yle Perjantai-dokkarit
Yle Perjantai-dokkarit 25 päivää sitten
Sauli kertoo itsestään ja yksinäisyydestään lisää tässä artikkelissa 👉 yle.fi/uutiset/3-11845838
samppi7
samppi7 8 päivää sitten
@Antti Perälä ihan hyvä idea
Antti Perälä
Antti Perälä 15 päivää sitten
Oisko hyvä dokkari idea jostain Upista, tampereen terosta tai muusta vastaavasta "rappio" tubettajasta. Upi olisi varmaan todella mielenkiintoinen
viktimm333
viktimm333 Tunti sitten
Tää on kyllä surullinen asia eikä sitä itse osaa samaistua tällaiseen elämän osaan ollenkaan kun ei ole kokemusta. Mutta voi vaan kuvitella miltä tuntuu kun yksinäisyys piinaa vuodesta toiseen. Sauli osaa kuitenkin mun mielestä tosi hyvin sanoittaa asioita, tuntemuksiaan ja kokemustaan, tulee sellanen fiksu kuva hänestä. Kattoo jotain Temppareita ja kuuntelee niiden ihmisten artikulaatiota ja maailmankuvaa niin eihän ne o lähellekään samassa luokassa kun tällaset Saulin kaltaset tyypit. Mut näillä pintaliitäjillä on varmaan myöskin suhteet ja tunteet aika pintapuolisia, enkä ite ainakaan ees kaipaa sellasta. Laatu korvaa määrän.
Marko L1977
Marko L1977 19 tuntia sitten
Erakkona on toisaalta kiva elää. Ei ole liikaa vastuuta. Videopelit ovat nykyään rinnastettavissa elokuviin. Olet videopelissä se päähenkilö ja tarina on paljon pidempi. Erittäin hyvää ajankulua ja hyvin yleistä 30-70v miesten (miksei myös naistenkin) keskuudessa. Ei siis mitään lapsellista, kuten jotkut asiasta tietämättömät koittavat väittää. Monet ajattelevat jotenkin, että jokainen ihminen oletuksena kaipaa kumppania ja seksiä. Omalla kohdallani tietyllä tapaa kyllä, mutta elämä mittaiseen suhteeseen en halua, enkä halua lapsiakaan. En kuitenkaan halua rikkoa itseäni lyhyissä suhteissa, joten olen mieluummin ilman. Selibaatti ja oma rauha. Mukavaa ja huoletonta. Olen 44v mies. Mulla on tosin yksi lyhyt 3kk parisuhde 15 vuotta sitten kokemuksena. Ei muuta. Ja taidan elää elämäni ihan mielellänikin yksikseen. Ystäviäkään en tarvitse. Töissä on työkaverit. Muutoin elelen itsekseni aina. Videopelit, musiikki, elokuvat, sarjat ja vähän kuntoiluakin niin saa vapaa-ajan hyvin kulumaan.
Farhan Piruzdelan
Farhan Piruzdelan 23 tuntia sitten
Ehkäpã videopelit ja leffat estâvät menemästä ulkomaailmaan ottamaan riskejä! Kyllâ apua saa suomessa kun sitâ pyytäã. Myöskin hyväksymällá itsensá ja olemalla rehellinen ihmisille itsestäán pienentäâ kaveripiiriâ huomattavasti toisaalta kun pysyy kärsivällisená ja pitäytyy omassa uskossa varmasti siitä universumi jollain tapaa palkitsee!
Farhan Piruzdelan
Farhan Piruzdelan Päivä sitten
E-man
Heidi Ebston
Heidi Ebston Päivä sitten
Ideoita 1) olkaa mystisempiä, älkää kertoko koko elämäntarinaa heti 2) olkaa kiinnostuneita syvällisemmistä aiheista, moni nainen kokee sen kiehtovana 3) pukeutukaa siististi ja tyylikkäästi 4) älkää pitäkö pitkää tukkaa jos se on huonossa kunnossa ja hauras/ohut 5) älkää tehkö oletuksia naisista yhden exän perusteella (tai vaikka äidin) 6) älkää painostako seksiin, parempi ettei hommaa aloiteta liian aikaisin, toisen mielenkiinto säilyy kauemmin 7) seksissä edetkää hitaasti ja kiusoitellen, älkää antako sen näkyä että ootte olleet puutteessa, yli-innokkuutta ei ehkä arvosteta 8) tarjotkaa ne safkat ekoilla treffeillä ja tokillakin, pihiys vie naisen mielenkiinnon 9) älkää puhuko paskaa exästä 10) pitäkää some hillittynä, instagram ei saa antaa teistä narsistista ja epätoivoista kuvaa 11) lukekaa kirjoja, vaikutatte älykkäämmältä kuin että kulutat roskaviihdettä tai pelaatte pelejä 12) hanki koira, voi herättää mielenkiinnon tai tavata vahingossa koirapuistossa tms. (tosin koira-allergiset naiset ei pysty teitä tapailemaan) 13) sanoi naiset mitä tahansa niin oikeesti ne tykkää et miehellä on vähän karvoitusta naamassa.. HUOM.. ehdottomasti pitää olla siisti eikä tyyliä amisviikset 14) opettele yhdyssanat, käytä pilkkuja ja pisteitä. Tämä pätee some-kommunikointiin. Vaikutat huomaavaiselta ja älykkäältä. 15) pieruhuumori, seksistiset vitsit ym tuskin kiehtoo naisia 16) anna ymmärtää hyvin varovaisesti että sinulla olisi muitakin vaihtoehtoja naisissa. Tämä saa hänet tuntemaan olonsa erityiseksi ja että olet ns laatukamaa. Huom.. Todellakin varovaisesti ja ovelasti. 17) anna ymmärtää että perhe ja sukulaiset on tärkeitä mutta älä anna äidin soitella treffien aikana ja udella liikaa yms niin että nainenkin asian tiedostaa. Paineita ja pelko siitä että olet mammanpoika ja äiti on suhteen 3. osapuoli 18) pese ne hampaat oikeasti kaksi tai kolmekin kertaa päivässä, huolella Good luck
Heidi Ebston
Heidi Ebston 7 tuntia sitten
@kjuutti 4 no sitäähh että moni tarvitsee nämä perusohjeet koska perseelleen menee pitkälle Keski-ikään asti ja "ei mitään tajua" miksi.
kjuutti 4
kjuutti 4 7 tuntia sitten
Wau mitääh
penninviisaampi
penninviisaampi Päivä sitten
Mullo samat verhot
Katja Haanpää
Katja Haanpää 4 päivää sitten
Ja se mikä se rakkaus on en tiedä ei vaan tiedä ja jos on itse ihastunut tai rakastunut niin vasta kaikua ei todellakaan saanut ja piste 🤔
Randomnick123
Randomnick123 4 päivää sitten
Sauli on kuitenkin tervejärkisempi kuin moni muu. Tosin on niitäkin jotka leuhottaa mennä pitkin elämäänsä ja kymmenine naistarinoineen on lopulta ilman elämänkumppania.. Ei se elämä aina suhteessakaan niin hienoa ole.
asperger boi
asperger boi 5 päivää sitten
Turbo virgin
JuzuRelaxGaming
JuzuRelaxGaming 7 päivää sitten
Naisilla ei ole tätä ongelmaa koska ovat kauniimpi sukupuoli olivat kuinka ujoja tai erikoisia tahansa aina löytävät seuraa
El hopaness rom tic
El hopaness rom tic 7 päivää sitten
Oon melkeinpä kuin hän mutta nainen. Ei meillä naisillakaan aina onnea ole mukana näissä asioissa valitettavasti 😬😕
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide 9 päivää sitten
jonkun sopivan naisen, Sauli. Tsemppiä!
diapatu
diapatu 9 päivää sitten
Jostai syystä miehen pitäis alottaa aina keskustelu kaikilla deittipalstoillakin. Otetaan vaikka tinderi esimerkiks ni ite oon alottanu kymmeniä eri keskusteluita ja ei yhen yks nainen oo ekana laittanu viestii.
Cassie
Cassie 10 päivää sitten
ooii, tää on niin väärín että vielä näin hyvä sydämminen ihminen on jäänyt yksin
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide 9 päivää sitten
Varmasti moni suomalainen pystyy samaistumaan tähän, edes jollain tavalla. :/
CoconutOmegaMale
CoconutOmegaMale 10 päivää sitten
elämä on...
Ptao Tom
Ptao Tom 11 päivää sitten
Oli kyllä niin herttaisen oloinen mies, kaikkea hyvää hänelle!
Cassie
Cassie 10 päivää sitten
vuotta sitten netin sivulle jossa ihmiset vaihtavat sähköpostia keskenään. Löysin elämäni rakkauden ❤️. Tunnen että olen henkisen kasvun tiellä ja suhde on tasapainoinen.
LonelyWolf
LonelyWolf 11 päivää sitten
Sympaattisen oloinen mies, tsemppiä Saulille!
bowen voowy
bowen voowy 11 päivää sitten
Oli kyllä niin herttaisen oloinen mies, kaikkea hyvää hänelle!
Mano Saarinen
Mano Saarinen 7 päivää sitten
Botteja! Tuhotkaa!
Ptao Tom
Ptao Tom 11 päivää sitten
tsempit saulille😔🥺
amfetajuusto
amfetajuusto 12 päivää sitten
Erittäin surullista, asuuko jossain korvessa missä ei ole naisia vaan onko vaan sairaalloisen ujo? Kannattaa miettiä hakisiko kumppania vaikka ulkomailta jos suomalaiset kumppanit ovat liian vaativia?
J4lluPull0
J4lluPull0 12 päivää sitten
Surullistahan on se että suomi on täynnä yksinäisiä ihmisiä. Toivotaan kutenkin että sauli löytää mielitiettynsä.
bowen voowy
bowen voowy 11 päivää sitten
Saulin elämä kuulostaa aikalailla omalta elämältäni, mutta poikkeuksia toki on. Ja voin sanoa kokemuksesta, että ei ole helppoa saada ystäviä. Se voi joissain tapauksissa
Kai Hiltunen
Kai Hiltunen 13 päivää sitten
Kerran se osuu hänenkin tielleen 🥰
Aada Koskelo
Aada Koskelo 13 päivää sitten
Toivottavasti löytyy se oikea vielä joskus❤️
Mememeister
Mememeister 14 päivää sitten
Tässä on nyt se pelottava inceli josta ylelläkin pelotellaan
mikin lirou
mikin lirou 13 päivää sitten
Aika lähelle iskee Saulin tilanne
SEBU
SEBU 14 päivää sitten
Katsomatta dokkaria voin sanoa, että jos heteromiehenä jää odottamaan sitä ensisuudelmaa, niin saa odottaa maailman loppuun asti. Pitää olla rohkea ja itse antaa se suudelma, kun sopiva hetki tulee!
mikin lirou
mikin lirou 13 päivää sitten
Helpottaa kuulla, et muillakin samoja kokemuksia.
Petsku# Äijä
Petsku# Äijä 14 päivää sitten
elämä on valintoja täysi... Ja tyhmyydestä sakotetaan!
Aikuisviihteen arkkipiispa
Aikuisviihteen arkkipiispa 14 päivää sitten
Ai mustakin tehtiin dokkari
mikin lirou
mikin lirou 15 päivää sitten
vuotta sitten netin sivulle jossa ihmiset vaihtavat sähköpostia keskenään. Löysin elämäni rakkauden ❤️. Tunnen että olen henkisen kasvun tiellä ja suhde on tasapainoinen.
Tryh T3AM
Tryh T3AM 15 päivää sitten
Söis olla sauli
sotuur aeei
sotuur aeei 15 päivää sitten
Varmasti moni suomalainen pystyy samaistumaan tähän, edes jollain tavalla. :/
mikin lirou
mikin lirou 15 päivää sitten
Jotenkin oli sellainen mielikuva että tällaisia ihmisiä ei olisi aiemmassa sukupolvessa. Ajattelin että tää on vaan nykypäivän nuorten ongelma, mutta onhan sitä aina ollut
Almighty Bunny
Almighty Bunny 15 päivää sitten
Sama homma mutta Sauli ei tajua miten onnekas hän on.
bssni touir
bssni touir 15 päivää sitten
vuotta sitten netin sivulle jossa ihmiset vaihtavat sähköpostia keskenään. Löysin elämäni rakkauden ❤️. Tunnen että olen henkisen kasvun tiellä ja suhde on tasapainoinen.
sotuur aeei
sotuur aeei 15 päivää sitten
Kyllä sinä Sauli löydät sen oikean.
Pelaaja 216
Pelaaja 216 15 päivää sitten
tsempit saulille😔🥺
UnknownMaster21
UnknownMaster21 15 päivää sitten
Erinomaisesti tulkittu. Ja erittäin hyvin tulkittu piiloviesti.
bssni touir
bssni touir 15 päivää sitten
Miks mä oon tuossa!?
LemurianHeart
LemurianHeart 15 päivää sitten
Se on aina itsessä. Kaikki. Aina. Ihan aina. Jokaisella. Yksinäisyys ei ole juurisyy
Toni Bufu
Toni Bufu 16 päivää sitten
Saulin elämä kuulostaa aikalailla omalta elämältäni, mutta poikkeuksia toki on. Ja voin sanoa kokemuksesta, että ei ole helppoa saada ystäviä. Se voi joissain tapauksissa jopa viedä vuosia, ja vaatia satoja, ellei jopa enemmän, yrityksiä. Yksineläjänä kuitenkin, on yhteiskunnassa yski veronmaksaja sekä kuluttaja lisää, että kyllä siitä jotai hyötyykin on, vaikkka sitä ei nää, eikä siitä kukaan sano.
Vihervassari
Vihervassari 16 päivää sitten
Helpottaa kuulla, et muillakin samoja kokemuksia.
hara 2
hara 2 16 päivää sitten
Aika lähelle iskee Saulin tilanne
Streak One
Streak One 17 päivää sitten
Asbergerin oireet kaikki kiteytettynä tässä henkilössä
riskybubble
riskybubble 17 päivää sitten
Musta Sauli kuulostaa itseltäni, kun itsetunto oli huono... Tulee kans mieleen perheen vaikutus. Nyt tarttis jonkun äkkiä ottaa yhteyttä ja alkaa vähän koutsaa Saulia. Harrastuksia etsimään ja tapahtumiin osallistumaan. Ei sieltä kotisohvalta ketään löydy. Se ajatus, että on jotenki huonompi ku muut, on masentava ja kahlitseva. Ongelmien sijaan pitää alkaa nähdä mahdollisuuksia. Jos ei töitä saa, niin kouluun uudestaan ja tutustumaan ihmisiin. Lisäks lenkkipolulle. Sauli kuulostaa siltä, että kuuntelee liikaa muiden mielipiteitä ja jää siksi tossun alle. Ei niin voi elää. Nyt ryhtiä!
M.M
M.M 17 päivää sitten
Oonko ainoa jolla tulee Saulin äänestä mieleen Pekka Routalempi Pasilasta?
E E
E E 17 päivää sitten
Tsemppiä Saulille, joku toinen yksinäinen kyllä löytää hänet tämän avulla😊
Beast
Beast 17 päivää sitten
Todella surullista. :/
Pathetic Gamer
Pathetic Gamer 17 päivää sitten
Jotenkin oli sellainen mielikuva että tällaisia ihmisiä ei olisi aiemmassa sukupolvessa. Ajattelin että tää on vaan nykypäivän nuorten ongelma, mutta onhan sitä aina ollut yksinäisiä ihmisiä olemassa. Yksinäisenä ihmisenä tämmöset videot jotenkin lohduttaa. Sauli antoi arvokkaan neuvon tuossa lopussa. Selvästi riskivähäinen elämä johti ehkä vähän liiankin rauhalliseen elämään. Kiitos Yle
Tomi Honkaperä
Tomi Honkaperä 17 päivää sitten
Kyllä sinä Sauli löydät sen oikean.
TaSK
TaSK 17 päivää sitten
Mukavan oloinen kaveri ja ihan komeakin, ja varsinkin kun on itsetietoinen ongelmastaan niin voisi kuvitella että joku ymmärtäisi myös sen verran että voisi myös tutustua häneen. Toivottavasti tilanne muuttuu parempaan suuntaan
Epic Lauri
Epic Lauri 18 päivää sitten
Miks mä oon tuossa!?
Markus Laaksonen
Markus Laaksonen 18 päivää sitten
Jollain tavalla samaistun. On noita joitain ihmissuhteita mut osittain varmaan työnnän niitä pois. Seurustelusta on nyt aikaa, eli en sillä tavalla ole tipahtanut pois kyydistä. Mut jotakin samaa on mussakin
Prod. 4lexx
Prod. 4lexx 17 päivää sitten
Sama. Onksulla sillee et suo ei vaa jaksa kiinnostaa muitte ihmiste elämä
Harri
Harri 18 päivää sitten
"En ole koskaan uskaltanut ottaa isoja riskejä missään"
Tapsa Forss
Tapsa Forss 18 päivää sitten
Äkkiä weljelle billua
Almighty Bunny
Almighty Bunny 15 päivää sitten
Ei stana se sekoittaa pään lopullisesti! Parempi olla ilman jos sitä ei ole saanut.
RuDei
RuDei 18 päivää sitten
oh he need some nofap!
Pepe Gopopo
Pepe Gopopo 18 päivää sitten
Blackpill aika brutaalia
myhabitspeople
myhabitspeople 18 päivää sitten
Itse olin aikanaan kans surumielinen sen johdosta, kun pääsin kokemaan ensisuudelmani vasta sinä vuonna, kun täytin 35. Siis toki suudelmakokemus itsessään oli positiivinen juttu, suorastaan euforinen. Olin jo ehtinyt alkaa orientoida itseäni siihen ajatteluun, että suuremmalla todennäköisyydellä joskus kohdalleni osuisi 7 oikein Lotossa kuin että pääsisin koskaan suutelemaan ketään. Vaikka miljardia euroa tarjottaisiin vastineeksi siitä, että mennyttä muutettaisiin siten, etten mä vieläkään ois kokenu sitä, niin ei tulis kauppoja. Mutta niin se vain näyttää olevan, että on olemassa minua vanhempiakin ihmisiä, jotka eivät vieläkään ole koskaan päässeet sitä kokemaan. Jaksamista ja tsemiä Saulille!
Hökäle ukko
Hökäle ukko 19 päivää sitten
Onpa paha.
Hampaaton Läski
Hampaaton Läski 19 päivää sitten
On hyvin samaistuttavaa.
Joni Ahonen
Joni Ahonen 19 päivää sitten
Sauli on tosi sympaattisen oloinen kaveri ja komea mies. Monetkin meistä ovat ujoja ja kömpelöitä, kukaan ei varmasti täydellinen. Saulin kaltaisia miehiä on paljon ja eipä tule ketään muuta nyt mieleen, joka olisi omilla kasvoillaan tullut asian kanssa julki ainakaan Suomessa. Samaistun kyllä Sauliin, vaikka elämäni on rullannut mukavasti ja olen luonut uraa, mutta tyttöystävää ei ole ikinä vaan ollut eikä sitä maagista ensisuudelmaa. Monikaan tuntemistani ihmisistä eivät varmaan ikinä arvaisi minun olevan Saulin tavoin kokematon. Muutama nainen luullut jopa playeriksi, joka pyörittää naisia, kun elän vapaana sinkkuna. :D Se on ollut vähän huvittavaa. :) Joillekin kun ei vaan tule edes mieleenkään se ettei kaikki meistä koe omakseen nykymaailman deittikulttuuria tai halua harrasta kevyitä suhteita ja ravata laisinkaan baareissa. Saulinkin puheista paistaa se toive oikeasta rakkaudesta, ei mistään Temppareiden kaltaisesta leikkimisestä. Koska Sauli on rehellinen ja komea mies, kyllä varmasti kumppani löytyy tämän huomion myötä. Ja ei siinä ole mitään hävettävää jos ei löytyisikään, elämässä on paljon muutakin hienoa. Edesmennyt enoni nimittäin tapasi sanoa, ettei kukaan ole pillun puutteeseen koskaan kuollut. ;) Hyvää auringonpaisteista Pääsiäistä kaikille meille!
Bolia Fops
Bolia Fops 19 päivää sitten
Suomi-neitojen takia Syntyvyyslukemat matalia ja heidän kovien standardien takia, miehet kuten hän jäävät paitsi....
jopeteus
jopeteus 19 päivää sitten
Hyvin yleistyvä ilmiö, valitettavasti. Varsinkin miehet kärsii tästä, ehkä siksi ei pahemmin kiinnosta yhteiskuntaa
Reetta Elina
Reetta Elina 12 päivää sitten
@jopeteus tosin yhteiskunta tekee meistä kaikista nyhveröitä, ei saa enää edes hengittää...toivon hyvää seuraa kaikille
jopeteus
jopeteus 12 päivää sitten
@Reetta Elina Joo oon itse matkustanu ulkomaille just tämän asian takia
Reetta Elina
Reetta Elina 12 päivää sitten
Maailma on täynnä naisia ja osaatte käyttää nettiä, unohtakaa suomalaiset naiset
Bolia Fops
Bolia Fops 19 päivää sitten
tästä äänestä ja puhetavasta tulee mieleen pasilasta pekka routalempi
Kotifilosofi
Kotifilosofi 19 päivää sitten
En ole ikinä seurustellut mutta en kaipaakaan romanttista kumppania. Elämä voi olla hyvää yksinkin. Isoimmat murheet mulle on tullut muiden asettamista odotuksista ja säälimisestä kun en _heidän_ odotuksiaan täytä.
sannio komi
sannio komi 19 päivää sitten
jonkun sopivan naisen, Sauli. Tsemppiä!
Joojoo jeejee
Joojoo jeejee 19 päivää sitten
Miehillä pätee se tosiasia, että kun testosteronit jyllää kovaa, jos jyllää, niin sitten kyllä "luonto tikanpojan puuhun ajaa". Usein näin on etenkin nuorella iällä. Iän karttuminen ei valitettavasti TÄSSÄ asiassa auta yhtään, tosin ikä voi sitten auttaa käänteisessä mielessä eli osaa hillitä tuntemuksiaan paremmin ja suhtautua naisiin "neutraalimmin". Mutta silti pitää olla sitten intoa olla läsnä niillä markkinoilla kuitenkin ja pilkettä silmäkulmassa. Ja jossei oikein p*neta kovaa, niin sitten se intokin vähän hiipuu... Se voi kyllä olla helpotuskin toisaalta. Etenkin jos on nuorena rellestänyt tarpeeksi.
sannio komi
sannio komi 19 päivää sitten
voimia saulille! sain kuvan todella mukavan oloisesta ja sympaattisesta miehestä. liikutuin katsoessani tätä sillä vaikka olenkin vasta nuori aikuinen niin silti samaistuin
_RC_
_RC_ 19 päivää sitten
Ihana persoona, olisin itse mielelläni Saulin ystävä, ihan tosielämässä tai videopelimaailmassa.
Milla Helin
Milla Helin 19 päivää sitten
Jos näet Sauli tämän niin toivon sulle kaikkea hyvää, rohkeutta sekä voimaa tulevaisuuteen. Menetetylle ajalle ja mahdollisuuksille mitään ei voi, mutta myöhäistä on vain haudassa. Ole juuri sellainen kuin olet ja jos sitä ei nähdä arvokkaana niin menkööt itseensä. Se tuntuu tietty vain sanahelinältä, varsinkin kun nykyään seurustelumaailma, romanttinen ja ei romanttinen, on niin pinnallinen ja täynnä näkymättömiä sääntöjä, ja se nujertaa niin nuoret, keski-ikäiset ja vanhat. Uskomattoman paljon kunnioitan sitä että puhuit näinkin kipeästä mutta yleisestä ongelmasta, ja se kertoo siitä että uskallat niitä riskejä ottaa vanhoista arvista huolimatta. En tiedä tulevaisuudesta, mutta maailmassa on myös niitä hyviä ja rehellisiä ihmisiä jotka näkee sun arvosi ja ihanuutesi ja vain eteenpäin menemällä sellainen voi sinun polullesi osua. Älä anna periksi, niin kliseeltä kuin se kuulostaakin ♡ Toivon tätä samaa myös kaikille muille jotka kamppailevat näiden samojen asioiden kanssa, koska meitä on niin monta.
Yung Sonni
Yung Sonni 19 päivää sitten
Korson s market?
kaksoispiste dee
kaksoispiste dee 19 päivää sitten
kyllä
Jukka Koponen
Jukka Koponen 19 päivää sitten
Ei kannata paineita ottaa jos ei ole naisen läheisyyttä saanut kokea, se on aivan yliarvostettua.😣
Lila Simo
Lila Simo 12 päivää sitten
on hyvä muistaa että läheisyys, seksi yms eivät ole tarpeita ihmiselle. Varmasti noista voi saada positiivisia vaikutuksia elämään mutta eivät ne ole alkuunkaan välttämättömiä hyvään elämään.
Henrik
Henrik 19 päivää sitten
Paineita naisista sitä nyt kyllä saa. Yleensä ja suhteessa, vanhentaa merkittävästi, nalkutusta aina on.
e
e 19 päivää sitten
Aika surullista, mutta pidetään peukkuja Saulille. Hän vaikuttaa tosi rauhalliselta ja järkevältä ihmiseltä ja oon aivan varma, että joku etsii juuri Saulin kaltaista ihmistä rinnalleen. Toivottavasti tää julkisuus voisi jollain tavalla auttaa häntä löytämään "sen oikean". Pidetään peukkuja myös kaikille muille, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa.
Esko Komero
Esko Komero 20 päivää sitten
Minä poika olen tuon aspergerin takia ollut elämässä noin "lyylirintamalla" varsin yksin, kun ei tuo tilannetaju ole oikein osunut aina "maaliinsa". Muutamaa ilahduttavaa poikkeusta lukuunottamatta, tottakai. "Nuoruuden kaiffarit" ovat Veijoa lukuunottamatta jääneet hekin "aikapojiksi", vaikka verrattoman vauhdikas elämä on noin muuten tullut vietettyä, kiitos siitä musiikille ja sen kulkevalle ja "mausteiselle" puolelle. Nyt sitten jo "ehtoopuolella" tulee tuolloin tällöin "tuokkosen" ääressä vaihdettua sana jos toinenkin "hipsterinnojen" kanssa, toki vahvasti "tip-top-herrasmiesmäisesti". -E.K.
gtoss chddy
gtoss chddy 20 päivää sitten
oikeasti mitään pysyvää suhdetta näin miehen näkökulmasta myös. Milläs voimilla sitä jaksat tuossa tilanteessa enää oikein yrittää parantaa kun kukaan ei tuu oikein vastaa
gerty tk
gerty tk 20 päivää sitten
Kerrankin tästä kasvavasta ongelmasta puhutaan: miesten yksinäisyydestä. Viime aikoina kaikkialla toitotetaan vain naisten ongelmia vaikka niillä oikeasti menee keskimäärin paremmin.
tapsa01
tapsa01 20 päivää sitten
tästä äänestä ja puhetavasta tulee mieleen pasilasta pekka routalempi
gtoss chddy
gtoss chddy 20 päivää sitten
Yksinäisiä ihmisiä on paljon ja se on todella surullista. Kyllä kaikille on silti olemassa joku
Women's rights was a mistake
Women's rights was a mistake 20 päivää sitten
Suomi-neitojen takia Syntyvyyslukemat matalia ja heidän kovien standardien takia, miehet kuten hän jäävät paitsi....
Eetu Sissonen
Eetu Sissonen 20 päivää sitten
sauli asuu kontulas
Lasse E.
Lasse E. 20 päivää sitten
Musertavaa
Backwayonly
Backwayonly 20 päivää sitten
On se helppoa olla etuoikeutettu valkoihoinen mies :D
Backwayonly
Backwayonly 7 päivää sitten
@Lila Simo Noniin valkoritari, kiellätkö siis ettei ole helppoa olla valkoihoinen mies? Anna Saulin rauhassa nauttia etuoikeuksistaan :--D
Lila Simo
Lila Simo 8 päivää sitten
Hieno argumentti. Se että joku yksinäinen ei tarkoita etteikö hän olisi etuoikeutettu
dueeh nyyu
dueeh nyyu 20 päivää sitten
oikeasti mitään pysyvää suhdetta näin miehen näkökulmasta myös. Milläs voimilla sitä jaksat tuossa tilanteessa enää oikein yrittää parantaa kun kukaan ei tuu oikein vastaa
Popoko
Popoko 20 päivää sitten
voimia saulille! sain kuvan todella mukavan oloisesta ja sympaattisesta miehestä. liikutuin katsoessani tätä sillä vaikka olenkin vasta nuori aikuinen niin silti samaistuin moneen asiaan. yksinäisyys ja syrjäytyminen on itselle suuri pelko kun on molempia kokenut jo aiemminkin paljon elämässään. olen iloinen, että hän lähti tähän mukaan ja kertoi tilanteestaan! toivon, että tällä olisi myös vaikutusta hänen tilanteeseen. kaikkea hyvää saulille!
Dream Catcher
Dream Catcher 20 päivää sitten
Ne kaikista ujoimmat ja yksinäisimmät ihmiset ovat yleensä aina niitä, jotka ansaitsee tulla rakastetuksi. Ja sitten on niitä ihmisiä, jotka häpeilemättä pelaavat suhteesta toiseen toisten tunteiden kustannuksella. On opittava ensin rakastamaan itseään rakastaakseen muita.
Dream Catcher
Dream Catcher 6 päivää sitten
@Sami NoloTai eläköitynyt seniori Es-Jonne
Sami Nolo
Sami Nolo 6 päivää sitten
@Absolute fucking unit sellainen beta-uros sieltä.
Absolute fucking unit
Absolute fucking unit 6 päivää sitten
@Sami Nolo sellanen valkoritari sieltä. Onneksi islam tulee ja pistää naiset omaan asemaansa
Sami Nolo
Sami Nolo 7 päivää sitten
@Absolute fucking unit silkkaa paskapuhetta. Kyllä syrjäytyminen johtuu ihan muusta ja vaan luuserit lässyttää, että olis naisten vika. Tottakai ulkonäkö vetää katseita ja kiinnostusta, mutta ei se pariutumista estä jos ei ole ulkoiset avut parhaat.
Dream Catcher
Dream Catcher 7 päivää sitten
@Absolute fucking unit Sinulla taitaa olla itsetuntosi kanssa ongelmia, kun tulet huutelemaan näin sairaita juttuja.
Abdul allah
Abdul allah 20 päivää sitten
5:55 minä jokapäiväsessä kahvihetkessä
menestyvä liikemies
menestyvä liikemies 20 päivää sitten
Mikkola/Korso hoods! Ja toivottavasti löytää sen oikean vielä
Joni Hanski
Joni Hanski 20 päivää sitten
Itellä oli hyvin samanlainen suunta elämällä ku saulilla, vaikuttais, mutta kolmenkympin jälkeen suunta muuttu. Se vaa jotenki tuntuu julmalta olla yksin aina. Nykyää asiat paljo paremmin. En sano että parisuhde suoraan muutti mitää mut se anto paljo paremman ymmärryksen siitä että mitkä asiat on tärkeitä. Yksin ollessa se vaa oli jotenki tosi vaikea tajuta että mikä on tärkeetä ja mikä ei. Kaikki tuntu itelle sellaselta tasapaksulta, kaikki ovet oli auki mutta mikää ei tuntun niin kovin kiinnostavalta. Nykyää tunne enempi se, että valitsinpa oikean oven. Tietää mitä tahtoo ja se on nyt tässä tai sitä kohti ollaa menossa.
Kitcat
Kitcat 20 päivää sitten
Mukava kuulla positiivisiakin tarinoita, ihana että menee paremmin!
Roope Heikkinen
Roope Heikkinen 20 päivää sitten
Tsemppiä Saulille ja toivottavasti joskus joku kaunotar löytyy!
Memuli
Memuli 20 päivää sitten
tässä te näette ! vaikka ei oo tullu suudelmaa tai mitään muutakaan niin SAULI HYMYILEE ! mutta tsemppiä saulille on tosi surullista olls yksinäinen 🙏🏻
Bolia Fops
Bolia Fops 21 päivä sitten
toivottavasti löytää sen oikean rinnalleen.
vaaralaella
vaaralaella 21 päivä sitten
Yksinäisiä ihmisiä on paljon ja se on todella surullista. Kyllä kaikille on silti olemassa joku
Johannes
Johannes 20 päivää sitten
:D
Joel Lällikäinen
Joel Lällikäinen 21 päivä sitten
ois kiva saada saulin yhteystiedot, vaikuttaa mukavalta herrasmieheltä
violja
violja 21 päivä sitten
Ihana Sauli 🥺❤
Kuumotus
Kuumotus 21 päivä sitten
Julminta tässä on se että ihmiset voivottelee ja ostaa jonkun kaukopotken sen jälkeen antavat olla.
joku jokula
joku jokula 21 päivä sitten
Tosi symppis. Ostaa kakun ja kukat, voi hitsi ja sekin menee huonosti :/ tosi surullista nähdä alennustilassa yksin syömässä kakkua
Tino Julin
Tino Julin 21 päivä sitten
Yksinäisyys on jokaisen oma valinta. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni mennä tapaamaan ihmisiä. Toivonmukaan salekin pääsee vielä joskus kärkeään kastelemaan
abbas altake
abbas altake 19 päivää sitten
Paljon vaikeampaa se on jos olet koulukiusattu ja introvertti..
Sukkasihti
Sukkasihti 21 päivä sitten
Partaa siistimmäks ja mahaa pienemmäks. Sitten pihalle ja alkaa tapahtumaan. :D Ei, mut kun habitus on kuin jollain 60-vuotiaalla...................... oot vielä nuori mies, Sauli!!!
Juhnu
Juhnu 21 päivä sitten
Myötätunnit Saulille!
Annikki Lehtola
Annikki Lehtola 21 päivä sitten
Älä elämää pelkää, sen kauneutta kiellä, rohkeasti vaan ottamaan riskejä menetystenkin uhalla
Kitcat
Kitcat 20 päivää sitten
Kiitos Annikki
Annikki Lehtola
Annikki Lehtola 21 päivä sitten
Miten on mahdollista, niin symppis, puhua osaat kyllä oikeista asioista, oletko liian vaativa?
Väinämöinen
Väinämöinen 19 päivää sitten
Liian ujo.
moi
moi 21 päivä sitten
3:23 ne kiusaajat tän kohtalon ansaitsis, ei hän.
Arnon Hubara
Arnon Hubara 21 päivä sitten
mielestäni osat ilmaista itsesi paremmin kuin moni muu jotka elävät suhdessa. jatka vaan, koskaan ei ole liian myöhäistä. tsemppiä!
Jarno Lehtinen
Jarno Lehtinen 21 päivä sitten
Sauli on fiksu ja hyvin artikuloiva, rauhallinen kaveri joka ilmaisee tässäkin hienosti ajatuksiaan ja haaveitaan. Eikä ole yhtä oikeaa tapaa jakaa iloja ja suruja toisen kanssa, tee Sauli se omalla tavallasi, tapaa ihmisiä itsenäsi äläkä mieti miten ”kuuluu” toimia. Joku kerta huomaat että löysit sen samanlaisen hienon puoliskon kuin itse olet. Sussa on se, ota pikku riskejä ja hyppää seikkailuun! Et kadu.
Sami Nolo
Sami Nolo 18 päivää sitten
joo ite joitain vuosia sitten päätin, että otan riskejä ja kokeilen uutta ja pelottavaa. kyllä kannattaa. enemmän sitä katuu ja katkeroituu siihen jos ei uskalla. helppo tietysti sanoa ja en kiellä etteikö joskus pelko meinais miestä syödä, mutta palkinto on usein hyvä ja voi jälkeenpäin miettiä, että vau olipa kokemus ja onneks olin rohkee. se on sitä elämää. Sauli oli onneksi ilmeisesti löytänyt tuon dokkarissa mainitun naisen uudestaa. oli perjantai ohjelman studiossa käsi kädessä.
Ihaa
Ihaa 21 päivä sitten
mäkin oon yksinäinen...... ):
Vihervassari
Vihervassari 16 päivää sitten
+1
Juho S.
Juho S. 20 päivää sitten
Samoin.
Herra Jumala
Herra Jumala 21 päivä sitten
I am 35 years old, I saw my self after 8 years😀😀😀 I really like the videos of this channel, I wish it has an English subtitle option
jk hjjk
jk hjjk 14 päivää sitten
@Herra Jumala 💀💀💀
Herra Jumala
Herra Jumala 15 päivää sitten
@jk hjjk 😀😀😀
jk hjjk
jk hjjk 20 päivää sitten
Unohitko vaihtaa käyttäjää?
ARVO
ARVO 21 päivä sitten
Moikka, kävisitkö kattomassa mun kanavan? Teen sinne random ediittejä :D, satunnaisia tutoriaaleja sekä Pokemon-korttivideoita!
Zyrppa
Zyrppa 21 päivä sitten
Se vaan täytyy uskaltaa tehdä ja sanoa. Kyllä se sieltä löytyy, mutta sitä ennen joutuu kokemaan kymmeniä tai satoja pettymyksiä.
Tanko Kingi
Tanko Kingi 21 päivä sitten
Samaistuttava dokkari, tavallaan🤔 On se kyllä epäoikeudenmukaista ja väärin, että jos et ole mikään baarikärpänen ja jokaisten bileiden vakiokävijä, kumppanin löytäminen vaikeutuu huomattavasti. Myös nuo deittipalstat...... Helpompi löytää Jimmy Hoffa, kuin parisuhde deittisivuilta. Ja, mikä se "ghostaaminen". Jos sattuukin, monen "hudin jälkeen" henkilö, jonka kanssa juttua riittää, hän häviää yhtäkkiä - yhteydenpito lakkaa ilman mitään syytä. On tää yhdenlaista......🤷🏼‍♂️🙄
ZoniZahiRoniZahi
ZoniZahiRoniZahi 21 päivä sitten
Mitä on viehättävyys ja miten se toimii?
Seuraava