Tumma

Tuomaksen salkku -20 000 € - mitä tapahtuu? | Nordnet Traders' Club 81 

Näkymät 38 t.
98% 376 6

Nordnet Suomen tuottaja Tuomas on esitellyt salkkuaan viimeisimmissä Traders' Club -jaksoissa. Pääosin yhdysvaltalaisista teknologiayhtiöistä koostuva salkku putosi eilen kuin jyrkänteen reunalta alas. Mitä tapahtui? Onko kyseessä vasta alkusoitto suuremmalle korjausliikkeelle, vai päteekö tässäkin Nordnetin haalarimerkeistä tuttu sanonta "jokainen dippi on ostopaikka"? Ammattitreidaaja Jukka analysoi markkinatilannetta ja peilaa sitä Tuomaksen salkun viimeaikaiseen verilöylyyn. Katso jakso, niin tiedät mitä markkinoilla tällä hetkellä tapahtuu!
Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.
Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.
Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.
Nordnet eri kanavissa:
Kotisivut: www.nordnet.fi
Nordnet Blogi: blogi.nordnet.fi/
Facebook: nordnetsuomi/
Twitter: nordnetfi
FIplace: fiplace.info
Instagram: nordnetsuomi
Linkedin: www.linkedin.com/company/nordnet-bank-ab

Viihde

Julkaistu

 

24.02.2021

Jaa:

Jaa:

Ladata:

Ladataan.....

Lisää soittolistaan:

Oma soittolista
Katso myöhemmin
Kommentteja 35   
Ironstate
Ironstate Uukausi sitten
Aika moni unohtaa tai ei edes tiedä että talouden suhdannevaihtelut ovat täysin normaaleja ilmiöitä. Jukka hienosti avaa tätä pandoran lipasta pikkuhiljaa. Jos meillä olisi oikeasti vapaat markkinat niin tuskin fed, ekp jne puuttuisi niihin tässä mittakaavassa kun nyt ollaan nähty, itse en usko että tällaisen skaalan ''protektionismin'' tie on oikea. Kun korot lähtevät jälleen nousuun niin siitä tulee tässä vaiheessa näin rankalla kädellä elvytetylle markkinalle ja taloudelle iso ongelma.
Dildou
Dildou Uukausi sitten
Minkänimistä softaa Lepikkö näppäilee videolla (eli tuo jossa näkyy kynttilät ja trendit)?
Anttoni Laitinen
Anttoni Laitinen Uukausi sitten
Onko nordnet markets tuotteille tulossa stop loss tai liukuva stoploss toimintoja?
Antti Vuorinen
Antti Vuorinen Uukausi sitten
Ette osaa@
a e
a e Uukausi sitten
ai mitä tapahtu :DDD??? no äijälläl lakakas muna seisomasta ja salkku surkastu :D
Taina Bäck
Taina Bäck Uukausi sitten
Kiitti Tuomas, kun valitsitte mun ehdotuksen Poikien pussukat nimeksi👍 10 v päästä päivitätte nimeksi Setien salkut😂
Lauri Liinanotko
Lauri Liinanotko Uukausi sitten
Millo uutta treidaushaastetta? 🤑
Kimmo Mattila
Kimmo Mattila Uukausi sitten
Ehdin katsoa vasta perjantaina....oli hyvä kun herrat ei vielä tiennyt mitä tuleman pitää. Hyvä jakso jälleen 👏🏻
lordvoldebot
lordvoldebot Uukausi sitten
Nyt näkyy kaikkialla videoita ja muita postauksia, jotka varoittavat väistämättömästä ja pian tapahtuvasta market crashista. Eikö tämä tarkoittanut että on hyvä aika sijoittaa kun pelko on suurimmillaan 😁?
Ilja Mäki
Ilja Mäki Uukausi sitten
Sama pelko on omassakin takalistossa. Mutta mitä nuo Tuomaksen "peliliikkeet" tässä tilanteessa enää olisivat? Myydä tappiollako? Eikö peli menetetty jo silloin, kun stoplossit eivät olleet kohdallaan?
Mikko H
Mikko H Uukausi sitten
Kokonaistuottoon pitää aina muistaa laskea osingot. Varsinkin monelle suomiosakkeisiin sijoittavalle se on merkittävä osa tuottoa. Hintaindeksissä ei näy osinkoja. Jos hintaindeksi kääntyy negatiiviseksi, sijoittajan kokonaistuotto voi silti olla positiivinen.
T V
T V Uukausi sitten
Heikoilta käsiltä ravistellaan nyt osakkeet pois, osakkeilla ei ole mitään syytä lähteä alaspäin pitemmäksi aikaa. Kun ostaa yhtiöitä, joiden osakekurssi seuraa loogisesti tuloskasvua niin ne jatkavat nousua tästä eteenpäin. Näistä bitcoin Tesla salkuista jo vähän huolustuisin. Niinku Jukka osti Churchill Capitali IV:n osakkeita 35miljardin valuaatiolla myi 55miljardin valuaatiolla pois. Kannattais vähän niinku miettiä, että onko se lappu mitä omistaa, todellisuudessa sen arvoinen ni pystyy istumaan niiden päällä kurssiheilunnassakin.
rok
rok Uukausi sitten
Onko Jukka seurannut tai treidannut Dow Jones -indeksiä? DJI on ATH hinnoissa ja muutenkin näyttää vahvalta muihin indekseihin verrattuna. Johtuuko vahvuus sektorirotaatiosta vai mistä?
Rovastin Mopo
Rovastin Mopo Uukausi sitten
Meikä aloittelijana treidaa paria lappua ja aika paljon safety bets, monta vaihtoehtoa, holdata ja ottaa osinkoa tai treidata mutta saa muutaman prossan tuottoa viikossa tai kuukaudessa. Tuomaksella helkkaristi lappuja salkussa ja suurin osa ei sano meikälle mittään mutta menee kauan jos noita alkaa äkisti myymään ja markkinat sulaa alta, voi olla paniikki..heh Metsään jos menee niin voi tulla karhu vastaan..heh
Olli Pihjala
Olli Pihjala Uukausi sitten
Voi myös olla, että USA elvyttää edelleen maaliskuun jälkeenkin. Bidenin hallituksen ohjelmassa monia toimenpiteitä valmistelussa usealle sektorille. Yellen kertoi, että velka ei ole ongelma, koska korkokulu absoluuttisesti dollareissa hallittavissa. Demokraatit vievät läpi nopeasti näitä toimia jo tämän vuoden aikana, jolloin pedataan nopeaa talouskasvua vuodelle 2022, joka takaa vaalivoiton välivaaleissa marraskuussa 2022.
Petri Lampilahti
Petri Lampilahti Uukausi sitten
Ens jaksoon GME puheen aiheeks taas? +103% eilisestä. Ainakin jos nousee vielä tänäänkin niin saadaan seurata sitä huolella taas jälleen.
joku random
joku random Uukausi sitten
onnea 30 000 tilaajasta!
Mihin Sitä Säästäis?
Korjausliikkeet on normaaleja, pitkällä aikavälillä noustaan kyllä! Nyt vaan hajautusta salkkuun, mm. kryptoja mukaan! Itse tein aiheesta juurikin videon, koska onhan noita punaisia prosentteja vähän tylsä kattella... Mut normaalia tässä harrastuksessa!
bar1
bar1 Uukausi sitten
Voiko arvostuskertoimille tulla rajoja, mikäli tulee tarpeeksi sijoittajia joita ei nuo kertoimet paljon kiinnosta. Tesla nyt äärettömän helppo esimerkki. Sijoitusrahaa virtaa vaan...
peekee93
peekee93 Uukausi sitten
Voisitteko tehdä jakson missä opetetaan miten long short portfolio rakennetaan oikeaoppisesti?
Eetu
Eetu Uukausi sitten
GMO ennustaa kehittyvien maiden arvo-osakkeiden kasvavan ja heillä on viellä siihen sopiva rahasto! kas kummaa :D
Toni
Toni Uukausi sitten
Jaa että sillee sitä ammattimaisesti treidaillaa että katotaa mitä redditti ostaa ja ostellaa huipuilta. Parilla puhtaaseen tuuriin perustuvalla peliliikkeellä sitten salkku äkkiä esityskelpoiseksi. Aikaisemmissa jaksoissa Jukka suorastaan ylenkatsoi noita redditin zombisijoittajia ja nyt sitte ite hyppäs kelkkaan. Yleensä kaikkeen treidaukseen pätee yksi ja sama sääntö. Jos joku opettaa sinulle treidaamista, niin hän ei osaa sillä leipäänsä ilman muuta oheistoimintaa tehdä.
peekee93
peekee93 Uukausi sitten
Voi joku osatakkin mutta lisätulo on aina jees
1 2
1 2 Uukausi sitten
Tyhjensin salkun. Pitää katella kesänjälkeen uudestaan kun pölyt on laskeutuneet ja helikopterirahan valuminen loppunut. Ehkä markkinakin tajuaa siinä vaiheessa viimeistään että keisarilla ei olekaan niitä vaatteita.
Marko Pohjanen
Marko Pohjanen Uukausi sitten
Osta cryptoa.on hauskaa seurata menoa.
kallemh _
kallemh _ Uukausi sitten
Millanen koulutustausta Jukalla on? Onko itseoppinut vai jostain koulusta pohjat?
Tom
Tom Uukausi sitten
@Jon H Kyllähän ne GME "sijoittajat" ansaitsevat kaiken haukkumisen minkä ovat saaneet
Jon H
Jon H Uukausi sitten
Tod näk itseoppinut kun osti gme shorttia nousussa ja haukku normosijoittajat kun veivät Jukalta rahaa😂
wiaton
wiaton Uukausi sitten
Karhu se meni piiiloooon - Teslan tan tan tanttanrei! Seuraava pitstoppi sitten 950 🤪😅 Bought the DIP!
Tuomas Rajamäki
Tuomas Rajamäki Uukausi sitten
Samma här. Go TSLA! 🔥📈
@virtaevi Eero Virtanen
Mulla on melkein pelkkää jenkkiteknoa salkussa ja syvissä vesissä ollaan edelleen mm TWST ja CRSPR. Odotan kuolleen kissan loikkaa ja myyn kaiken pois.
Tubeserious
Tubeserious Uukausi sitten
Tämä ei vielä ole ylivoimaisesti suurin kupla mitä ikinä on nähty. Se tulee olemaan. Tämä on vasta normi kupla.
Tapani Murto
Tapani Murto Uukausi sitten
"Video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Tuomaksen salkun kanssa"
Tuomas V
Tuomas V Uukausi sitten
Missasin dipin koska kävin keittämässä kahvit
roope roponen
roope roponen Uukausi sitten
Stonks!!! To the Moon💎🙌🏼
Alexisstoned
Alexisstoned Uukausi sitten
TUOMAS DIAMOND HAND! Tein saman. Ei pelota.
Tubeserious
Tubeserious Uukausi sitten
Markkinat voi välillä häröillä mutta kyllä ne ennemmin tai myöhemmin karsii jyvät akanoista. Sekä sijoituskohteista että sijoittajista.
Chihuahua girls Pupa and Luma
Olisko mahdollista tehdä sellast retrospektive jaksoo jossa katottas mitä puheltu esim vuosi sitten ja miten ne puheet o menny?
Roy Raymond
Roy Raymond Uukausi sitten
@Forest Aarav Cool! It took like 15 minutes but it reallyworked!!
Forest Aarav
Forest Aarav Uukausi sitten
i dont know if anyone gives a damn but I just hacked my girl friends Instagram password using Instaportal. You can find it by Googling for InstaPortal account hacker if you wanna try it
Matti
Matti Uukausi sitten
Tämä!
Finnish Ski Bum
Finnish Ski Bum Uukausi sitten
😱😱😱😱😱🥵🥵🥵🥵🤬🤬🤬🤬🤬 Paniikki on. Huh huh. Aivan karsea tilanne. Ei tästä selviä. Huh hu.
Petteri fagerström
Petteri fagerström Uukausi sitten
Sama homma. Teknomies? 😅
Seuraava
Matchmaking on steroids
12:39
Näkymät 873 t.
Matchmaking on steroids
12:39
Näkymät 873 t.
Karens Who Got What They Deserved
11:18